Aktywne Wpisy

xPekka +5
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Na linuxpl od 3 lat mam stronę, od jakichś dwóch tygodni mi sie strasznie wiesza, a gdy spytałem co się dzieje dostałem takie logi:
socket(PFINET, SOCKSTREAM, IPPROTOTCP) = 5
fcntl(5, FGETFL) = 0x2 (flags ORDWR)
fcntl(5, FSETFL, ORDWR|ONONBLOCK) = 0
connect(5, {safamily=AFINET, sinport=htons(80), sinaddr=inet_addr("151.80.240.164")}, 16) = -1 EINPROGRESS (Operation now in progress)
poll([{fd=5, events=POLLOUT}], 1, 0) = 0 (Timeout)
poll([{fd=5, events=POLLOUT}], 1, 1000) = 0 (Timeout)
wtf? mam gdzieś jakiś gówno-skrypt czy co? :/
@Rabusek: http://151.80.240.164/#home lel?;]
moja to minecraft.pl
Kłóciłbym się.
Fatal error: Call to undefined function lasttopics() in /home/minecraf/domains/minecraft.pl/public_html/wp-content/themes/minecraftPL/page-template/glowna.php on line 76ale to spontan - luźny wniosek
zresztą sam piszesz, że serwis jest martwy a są tysiące odsłon. dlatego polecam wspólnika
@SScherzo: #usunkonto