Wpis z mikrobloga

@anonimowy_kot: dla mnie też... Ale są matki i matki. Zapewne miała na kolejną paczkę fajek. Zresztą, kiedyś na Facebooku był fanpage z śmiesznymi obrazkami z matkami i ojcami jako temat główny.

Z jednej strony to heheszki, a z drugiej, trochę mi smutno :(
  • Odpowiedz
@anonimowy_kot: nie tyle co szkoda kasy na dostęp do Internetu, co czasu. Zejdźże matko zwyrodniała z komputera i zajmij się tym dzieckiem, zadbaj o jego rozwój i wychowanie, a nie siedzisz i karynisz na fejsbuku.
  • Odpowiedz
Ci, którzy naprawdę są biedni nie obnoszą się z tym w taki sposób

@xSQr: I ci co są naprawdę biedni, to na jedzenie dla dzieci znajdą, zrezygnują z wszystkiego innego.

Swoją drogą jest sezon, zamiast pisać durne komentarze na necie, może iść na zarobek choćby zbierać truskawki czy inne owoce. Zawsze choć na jedzenie by było.
  • Odpowiedz
@katinka: To jest ponad moje zdolności intelektualne, żeby zrozumieć jak można pożałować dziecku a samemu wziąć. Znam ludzi, którzy mają naprawdę mało i wyzwaniem jest przetrwanie od wypłaty do wypłaty, ale nic im nie brakuje. Z drugiej strony ulicy raptem nędza - kilkoro obdartych dzieciaków, śmietnik... Ale na wódkę nigdy nie brakuje :(
  • Odpowiedz