Aktywne Wpisy
raul7788 +297
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Z jednej strony to heheszki, a z drugiej, trochę mi smutno :(
Komentarz usunięty przez autora
@xSQr: I ci co są naprawdę biedni, to na jedzenie dla dzieci znajdą, zrezygnują z wszystkiego innego.
Swoją drogą jest sezon, zamiast pisać durne komentarze na necie, może iść na zarobek choćby zbierać truskawki czy inne owoce. Zawsze choć na jedzenie by było.
Komentarz usunięty przez autora