Aktywne Wpisy
wykoPAKA +106
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +674
Nie mówię, że się nie kłóciliśmy, ale tak jest w większości małżeństw. Myślę, że dużo zmieniło się po przejściu męża na emeryturę. Niby w domu wszystko zrobił, ja o nic się nie martwiłam. Przychodziłam na gotowe, ale (mąż jest chory na chad) wiadomo, że czasu miał bardzo dużo i większość spędzał gadając na forum. Ja niestety nie do końca znałam tę chorobę i z niektórymi zachowaniami sobie nie radziłam. Znalazł sobie szybko osobę, która go bardzo dobrze zrozumiała i po kilku miesiącach (nie widywał się z nią często ze względu na odległość) odszedł do niej i chce z nią wziąć ślub. Powiedział, że za późno zrozumiałam jego chorobę. Chciałam ratować to małżeństwo, ale on nie chce. Dla mnie życie się skończyło, bo wciąż jego bardzo kocham.
Spadam pracować dalej, bo jak się zacznę rozpisywać, to nici z postępów dzisiaj:)
Ja przynajmniej tak mam, że jak już robię cokolwiek, to robię to na 100%, z pełnym zaangażowaniem. W sprawach uczuciowych robię podobnie,