Wpis z mikrobloga

@janekbokwaitek: odniosłem to samo wrażenie, gra po patchu chodzi płynniej... i chyba wreszcie zrobili coś z kamerą podczas jazdy na koniu bo do patcha sama co chwile kierowała się do ziemi przed koniem, a teraz jest idealnie zza pleców geralta
@gappaz: @janekbokwaitek: ja tam nie widzę żadnej różnicy w 1.04, gra niestety tnie w Novigradzie i ogólnie im dalej w grę tym gorzej - nawet ekwipunek się chyba dłużej renderuje (swoją drogą to jest spieprzony pokazowo).
@LosB: Twój wybór. Chociaż poczekaj...

Juz dziś dyskutowałem o tym z jednym wykopkiem.. nie żebym ci nie wierzył i w ogole ale proszę pokaz dowody na to co mowisz.. bo oficjalne benchmarki tego nie pokazują
PS i prosze nagraj tego frapsa w FULL hd

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Twich i jego dziwne problemy - full hd - na ytube będzie ok pomimo ich kompresji - ważne żebym
@Zatwardzenie: Znaczy co mam zrobić ? benchmarka zapuścić ? czy może speca kompa ci podesłać ?:D Bo widzę ciśnienie masz spore to pewnie od ciągłego zatwardzenia :D

Ahh ty chcesz z konsoli ? a to wpisz sobie Ytube.com i tam wiedzmin 3 ps4 :D
@Zatwardzenie: ale na co argumenty ?:D przecież masz filmiki z ps4 na ytube to nie pc żeby sie różniły działaniem :D mowie ze nie napotkałem jakoś takich problemów żebym je zauważył( objaśniam jest to moje personalne odczucie i tyle ).. a wycieczkę osobista zaczełes ty lol :D