Aktywne Wpisy
parsiuk +27
Kowalns +133
Witam wszystkich. Co się dzisiaj stało to ja nawet nie. Jestem konstruktorem w pewnej firmie. Projektuję różne rzeczy, ale glównie kurniki mobilne. Jakoś rok temu dostaliśmy zamówienie na 2 małe kurniki z Anglii. Wiedzieliśmy, że kurniki trafią prawdopodobnie na farmę Jeremego Clarksona, który nagrywa swój show Farma Clarksona dla Amazon Prime Video.
Kurniki zostały dostarczone, a my czekaliśmy na premierę 2 sezonu. Nie wiedzieliśmy czy kurniki w ogóle pojawią się w programie,
Kurniki zostały dostarczone, a my czekaliśmy na premierę 2 sezonu. Nie wiedzieliśmy czy kurniki w ogóle pojawią się w programie,

#macbook #mac #apple #ios
@kmicolo: W jaki sposób walczyć? Przecież bez problemu mogą się wszystkiego wyprzeć. Przecież to Apple...
Wie ktoś może jak się skontaktować z serwisem w UK?
iSpot, Cortland i te inne badziewne firemki w Polsce to jest jakieś dziadostwo. Miałem z nimi wiele problemów i są strasznie nastawiani na dymanie klienta.
Jeśli masz Apple care to powinieneś zgłaszać problem z kamerą. To gwarantowałoby usunięcie również problemu "bad pixeli". Jeśli miałeś Apple care plus to również bad pixele się łapią. Dlaczego tylko w plusie?
Nie ma zadnego znaczenia jaki powod podal @foristain serwisowi. Czy to kamerka czy matryca. Maja obowiazek naprawic, a jesli
Serwis ma obowiązek naprawić
Pomyłka w fabryce jest wykluczona, to musiało zostać wymienione gdzieś.
Zgodze sie, ze normalnie nie wymieniaja. Jednak fakt ze osoba ma wykupiony Apple Care zmienia postac rzeczy.
Moglbym Ci wkleic linki z supportu apple uk ktorym wymieniono od reki z bad pixelami, ale nie widze sensu bo nic by to nie zmienilo.
Jednak matryca zmieniona w nieautoryzowanym serwisie badz w domu na matryce z innrgo modelu zmienia wszystko w tym przypadku. Jesli nie maja w systemie tej wymiany u siebie
Natomiast iSource bylo jest i bedzie autoryzowanym dystrybutorem sprzetu Apple. Posrednikiem. Ale na zasadach Apple i pod ciagla kontrola.
Co do pixeli to nadal podtrzymuję swoją wersję. Za dużo już tego