Wpis z mikrobloga

oglądając spot Dudy naszło mi w głowie, by zrobić dodatkowe spoty pokazujące prawdziwe oblicze Bronka a Dudy, zestawienie jego wyjazdów, spotkań z ludźmi a dodatkowo fajnie byłoby podrukować ulotki polecające książkę "Niebezpieczne związki BK".
zatem pytanie, czy tutaj jest ktoś bądź ktoś kogoś zna co dobrze skleja materiały i potrafi dobrego kopa zrobić (chociażby jak spot, "opluwany, pogardzany a na koniec wygrywa", trzeba pokazać ludziom prawdziwość Bronka, skoro media tego nie robią

druga sprawa, źle mi się robi jak widzę spotkania Bronka, sami działacze, wykorzystywane są osoby niepelnosprawne, a co dodatkowo w jednej telewizji za wcześniej puścili transmisje i było słychać "jeszcze raz spóbujmy, Bronek Bronek" widać, że to wszystko to ustawka, ludzie ustawieni i rozkazują im, normalnie jak na nagraniach teleturnieju "teraz klaszczemy, teraz krzyczymy tak a teraz tak"

koniec obłudy, kłamstwa !!
#wybory
  • 5
  • Odpowiedz
@kondominiumRNPZZP: Pomyślałem o tym samym - spoty Dudy (pomimo, że niezłe) są festiwalem niewykorzystanych okazji. Po wczorajszej kompromitacji Lisa i Karolaka, aż się prosi o zestawienie tego z przypinaniem Lisowi medalu przez Komora i scenami ze wspólnych, bardzo ciepłych wystąpień Dudy i jego córki. Pomyślę nad tym, może coś posklejam ;)
  • Odpowiedz