Aktywne Wpisy
piotrow +172
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
deziom +61
Dzisiaj w Warszawie marsz WOJOWNIKÓW MARYI (XD). To jest przerażające ile tego typu szurstwa w ciągu ostatnich lat pojawiło się w Polsce.
Ciekawe czy to przypadek xD
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #urojeniaprawakoidalne #4konserwy #konfederacja #bekazpisu #bekazkonfederacji #mwrsz
Ciekawe czy to przypadek xD
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #urojeniaprawakoidalne #4konserwy #konfederacja #bekazpisu #bekazkonfederacji #mwrsz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
http://www.legimi.com/pl/ebook-niebezpieczne-zwiazki-bronislawa-komorowskiego-wojciech-sumlinski,b114051.html?abpid=1365&abpcid=9
A proszę powiedz mi dlaczego jest podejrzane to co pisze Sumliński? Podejrzane bo inne niż podają media?
Jeżeli
A ja nie odpowiadam jedynie zazwyczaj taka argumentacja płynie z usty osób negujących teorie Sumlińskiego.
Jeżeli masz inna chętnie ją poznam? Z całym szacunkiem do poglądów.
A co do wielu na wykopie lecą jak owce za nurtem, owszem nurt inny jak w mediach ale nadal nurtem jest.
Zawsze to
Co do Sumlińskiego chodzi mi zwyczajnie o aspekt obiektywizmu i nauki. Książka jak rozumiem dopiero wyszła i nie została jeszcze należycie zweryfikowana - tak
Owszem lubię teorie spiskowe taki mój konik, ale jak składam wydarzenia na osi czasu i analizuje kto z kim kiedy to zaczynam się obawiać