Aktywne Wpisy

Lumpus +195

karix98 +4
Przykro się patrzy na takie sytuacje, niby go nigdy nie oglądałem a wręcz za nim nie przepadam ale jakoś mi go szkoda, upadek człowieka dosłownie i w przenośni
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym

Polecam oczywiście wczorajsze teksty
http://www.wykop.pl/wpis/12633183/nowy-projekt-korwina-tworzy-druzyne-harcerska-xd-n/
czyli jednak nie #aszkiera
Nawet nie wiem od czego zacząć żartować...
Czy naprawdę chodziło o harcerstwo?
300 tys. gimnazjalistów Druhami Korwina?
Jak gimnazjaliści to może Armia Damblydora?
Ja wiem, że w kontekście Korwina żarty z Hitlerem to naprawdę suchary, ale dlaczego nie jednak Korwinjugend?
Znowu oczywiście nikomu nie może się skojarzyć bo manipulacja xD
Napompowali tych emocji i nadziei na jakiś poważny projekt, think-tank, ruch społeczny mający skupić ludzi bez skojarzeń z Królem JKM, to wyszły zbiórki harcerskie z wolnorynkowymi orderami "zasłużony w walce z lewactwem".
"Dzisiaj mój młody kucu nadaję ci sprawność 'Twórca Flash-Moba', a tobie za nabicie stu wpisów pod tagiem #korwin 'propagator'
- Zuchy Korwina! Czuj Czuj!
- Czerwonym Śmierć!"
#korwin #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #polityka
Ten typ chyba nie wie o czym mówi - harcerze to naprawdę poważni ludzie, którzy mają struktury i często bardzo doświadczone kadry w tym co chcą robić, instrukcje i metody kształcenia wypracowane latami pracy - a ten chce sobie za pomocą instrukcji na fejsiku zbudować ruch "bardziej poważny"
xDDDDDDD
ten człowiek to kopalnia beki xD polecam tego polityka, zawsze #!$%@? jakimś #truelolcontent xDDD Wipler pewnie już ma koszmary i myśli, czym ubłagać Kukiza żeby dostać jakiekolwiek stanowisko z dala od korwina xD
@wkrk: ja tak przez chwilę myślałem, po tym jak zapowiedział ruch bez niego
liczyłem na jakieś konstruktywne wnioski
nie wiem w sumie na co liczyłem xD przynajmniej się można pośmiać
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora