Aktywne Wpisy
WielkiNos +497
Dzieci bawiły się na kempingu w Karwieńskich Błotach. W pewnym momencie z jednej z przyczep wydostał się pitbullopodobny pies i zaczął biec w ich kierunku. Matka głośno krzyknęła żeby odwrócić uwagę psa. Dzieci uciekły, ale pitbull rzucił się na kobietę. Poprzegryzał jej ścięgna i mięśnie rąk, zgryzł tak, że nie wiadomo czy kiedykolwiek odzyska pełną sprawność.
Psiara: ludzie powinni się zachowywać, a nie biegać i krzyczeć, bo to działa na psy jak
Psiara: ludzie powinni się zachowywać, a nie biegać i krzyczeć, bo to działa na psy jak
rio574 +762
Po roku na dość zbugowanym customie 4.4.4 postanowiłem wgrać customa 5.1.1 i mam problem z wgraniem gappsów, kiedy zauważyłem że na telefonie wszelakie dane są (poza kontaktami).
#android #pytanie #kiciochpyta
i9305, siedział na SlimKacie 4.4.4 (starym buildzie). Wszystkie dane mam na pamięci wewnętrznej dlatego się dziwię... a pytam dlatego bo nie mogę wgrać gappsów i się zastanawiam, czy to nie tego wina, że nie do końca się zwipeowało.
Przy instalacji gappsów mam Status 6, na necie piszą aby zmienić kodowanie na UNIX w jednym pliku w META-INF. U mnie to nie działa, bo już jest na UNIX...
System: SammyResurrectionRemixLP_v5.4.4-20150508-i9305.zip
Więc odpowiednie, z tematu od autora tematu. Innym ludziom działa, bo nie narzekają...
edit: znalazłem także te info, że CWM nie wspiera lizaka -.-
@dobry_kolega: To byłby prawdziwy format :)
Dzisiaj na 1 dysku na PC robiłem formata ponad 2h przez MHDD :D
@Atexor: backupów nie, ale nie wiem czy będą one działać na TWRP.
Ja TWRP wgrywałem zawsze odinem, ale nie pamiętam jak to teraz wygląda.
Zanim przeczytałem Twój post,
@dobry_kolega: i9305 (galaxy s3, wersja 2gb, ale bez radia) dobry kolego (:
Nie dziwię się, że tak mało ludzi się w to babra, skoro z tym tyle pierd-przenia. Jak teraz pomyślę, to zanim wgrałem roota i pierwszy custom to siedziałem nad tym całe 2 dni :D
@Atexor: Nie am się podobać tylko działać ;]
No to świetnie, ze ruszyło. Dawniej jak jeszcze miałem Andruta osobiście to często coś zmieniałem, ale teaz cieszę sie z Lumii920 i pełnych aktualizacji ;]
Wgram sobie jeszcze Agni Kernel... W sumie teraz zdałem sobie sprawę, że na Slimkacie miałem stock-kernel, a w Antutu mi podniosło wynik o 6k pkt. względem stocka :D
Pamiętam, jak miałem mojego Sony Ericsoon K310i (nadal zresztą go mam, kilka dni temu go na test włączyłem) i wgrałem do niego inny system na java2me, przez co odblokowało mi dodatkowe 15mb pamięci (było niecałe 30), a co za tym
Podobnie z pierwszym formatem kompa, potem lawinowo :P