Wpis z mikrobloga

Nie lepiej jako pierwszy perk dla dowódcy dać 6 zmysł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Xardasim: To jest moja gorsza załoga LT. Jako pierwszy perk dla wszystkich członków załogi należy rozwijać kamuflaż! Żarówka wcale nie jest taka przydatna. Przecież ona tylko informuje o wykryciu, a LT to ninja - mają być niewykrywalne :P
  • Odpowiedz
@mwitbrot: Żarówa to podstawa chyba na każdy czołg :D lepiej uciec jak Cie wykryją czy stać i dostać 3 strzały ? ;)

@kapelusz: W teori tak, ale 1 perk leci na tyle szybko że imo nie ma sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Żarówa to podstawa chyba na każdy czołg :D lepiej uciec jak Cie wykryją czy stać i dostać 3 strzały ? ;)

@Xardasim: Nie zgodzę się. Fakt, czasem zdarzają się te wspomniane 3 strzały, ale to właśnie w czołgu bez kamuflażu. Jeśli masz kamuflaż, to wcześniej ty wykryjesz, niż ciebie wykryją - jeśli ma się osłoniętą optykę i do tego zwiad, to żarówka jest prawie niepotrzebna.
Na LT polecam najpierw kamuflaż, później
  • Odpowiedz
Żarówa to podstawa chyba na każdy czołg :D lepiej uciec jak Cie wykryją czy stać i dostać 3 strzały ?

@Xardasim: Lepiej, żeby cię wykryli i żebyś musiał się chować, czy lepiej jednak żeby cię nie wykryli?
  • Odpowiedz
@mwitbrot: Chłopie o czym Ty piszesz? Często i z kamuflażem Cię wykryją, a tak jak masz żarówę i strzelisz to wiesz czy Cie widzieli i masz wiać, czy nikt nic nie wie i możesz stać i strzelać dalej...
  • Odpowiedz
@mwitbrot: Nie jestem fioletem może ale Twoje wn8 na poziomie 500 na light tankach i ogólne wn8 652 nie są zbyt dobre. Czasem warto posłuchać co mówią inni, sam się tego nauczyłem na Wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żarówa to podstawa i tego nie zmienisz ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
a tak jak masz żarówę i strzelisz to wiesz czy Cie widzieli i masz wiać, czy nikt nic nie wie i możesz stać i strzelać dalej...

@Xardasim: Lekkim stać na spocie i ty chcesz strzelać na duże odległości do czołgów o dwa tiery wyżej? No, no, no. Powodzenia życzę :)
Zauważ, że na wyższych tierach często jest po jednym lekkim w każdej drużynie, a nawet TD są tak opancerzone, że z
  • Odpowiedz
@mwitbrot: Nie wiem czy wiesz ale LT i Medy to najłatwiejsze czołgi do wbijania WN8

Jakoś strzelam normalnie do czołgów o 2 tiery wyżej, ba moim ELC rozwaliłem E100 przebijając go 3 razy, E100 jest 10 tierem a ELC jest 5 tierem...

Wszystko zależy od tego czym grasz, zdania nie zmienię, możesz popytać innych Mirków czy żarówa nie jest jednym z najpotrzebniejszych o ile nie najpotrzebniejszym pierwszym perkiem.

Wrzucę parę screenów
Xardasim - @mwitbrot: Nie wiem czy wiesz ale LT i Medy to najłatwiejsze czołgi do wbi...

źródło: comment_AfJsDYOPR1WBAvSoGk7dRmedbUagwWEJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz