Aktywne Wpisy

Wiskoler_double +22
#szczecin
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
źródło: 04 - Fied 5 c
Pobierz
stormi +54
dlaczego ludzie, ktorzy sami nienawidza pracowac, jak uslysza, ze ja nie pracuje to mi gadaja jakies teksty ALE PRZECIEZ KAZDY POWINIEN PRACOWAC, TAK TO JEST NUDNO!!!!! no nuda w chj, o wiele lepiej bym sie bawila caly dzien w pracy

27. bitwa w nim. Z odkrytych tylko silnik 600 KM. Załoga na 96% (ale naszprycowana czekoladą) z niedokończonym pierwszym perkiem. I jest - pierwszy Paskudczi.
źródło: comment_Gu3nRKa2qwlXzitOyozjQ8ej2biuu1h0.jpg
Pobierzźródło: comment_B9qEKGxRC7CTJHIy9dD3tFoIfMbRY1Dr.jpg
Pobierz@Xardasim: To jest moja gorsza załoga LT. Jako pierwszy perk dla wszystkich członków załogi należy rozwijać kamuflaż! Żarówka wcale nie jest taka przydatna. Przecież ona tylko informuje o wykryciu, a LT to ninja - mają być niewykrywalne :P
@kapelusz: W teori tak, ale 1 perk leci na tyle szybko że imo nie ma sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xardasim: Nie zgodzę się. Fakt, czasem zdarzają się te wspomniane 3 strzały, ale to właśnie w czołgu bez kamuflażu. Jeśli masz kamuflaż, to wcześniej ty wykryjesz, niż ciebie wykryją - jeśli ma się osłoniętą optykę i do tego zwiad, to żarówka jest prawie niepotrzebna.
Na LT polecam najpierw kamuflaż, później
@Jestem_Tutaj: Ale wytłumacz, po co komu spoter, który zajmuje się głównie chowaniem, bo nie może bliżej wroga podjechać.
Kamuflaż rządzi!
@Xardasim: Lepiej, żeby cię wykryli i żebyś musiał się chować, czy lepiej jednak żeby cię nie wykryli?
@Xardasim: Lekkim stać na spocie i ty chcesz strzelać na duże odległości do czołgów o dwa tiery wyżej? No, no, no. Powodzenia życzę :)
Zauważ, że na wyższych tierach często jest po jednym lekkim w każdej drużynie, a nawet TD są tak opancerzone, że z
Jakoś strzelam normalnie do czołgów o 2 tiery wyżej, ba moim ELC rozwaliłem E100 przebijając go 3 razy, E100 jest 10 tierem a ELC jest 5 tierem...
Wszystko zależy od tego czym grasz, zdania nie zmienię, możesz popytać innych Mirków czy żarówa nie jest jednym z najpotrzebniejszych o ile nie najpotrzebniejszym pierwszym perkiem.
Wrzucę parę screenów
źródło: comment_AfJsDYOPR1WBAvSoGk7dRmedbUagwWEJ.jpg
Pobierzźródło: comment_4vv8ZJFTu8bgTf9ZcEZsZsR6Wq5PLvdc.jpg
Pobierzźródło: comment_zCkE50PVtkbuLkAqxsoZoXQpkMfXOH2e.jpg
Pobierzźródło: comment_9CNuUCJ5cYdOUQhDCJAZLjgLgtgMqaTy.jpg
Pobierzźródło: comment_HeH7dz3b84ktbjGehZJPKYPE0eLPEtjB.jpg
Pobierzźródło: comment_rWCnse96BsECt2qUoe0hCxYrFa8qltX0.jpg
Pobierzźródło: comment_VixqcGjnUi64wkgkp7sXhuDouCqnZKXj.jpg
Pobierz