Wpis z mikrobloga

Jeśli jakimś cudem macie jeszcze #gg i napisze do Was niejaki Piotr Parafiniuk - blokujcie bez chwili zastanowienia. Pieprzy jakieś farmazony o lepszym życiu, wolności, rzuceniu pracy, pracy dla siebie i zarabianiu milionów bez kiwnięcia #!$%@?. #!$%@? MLM-em czy innym syfem na kilometr.

Nie wiem w sumie, jakim tagiem puścić to dalej, żeby potencjalne "ofiary" mogły się dowiedzieć :/
  • 7
52460629

@Imago91: A to pisał do mnie niedawno XD I nadal spamuje tekstami typu " Witam, miłego dnia " albo

Niech zmartwychwstały Chrystus napełni Cię radością, spokojem i wiarą w dobro świata. Życzenia spokojnych, rodzinnych i spędzonych w pięknej atmosferze Świąt Wielkanocnych przesyła Piotr Parafiniuk

Ale #!$%@?ł mnie bodajże 4 dni temu, jak zapytał ilu ludzi na fb zaprosiłem, to ja pytam po #!$%@? i dlaczego mam zapraszać, a on do
@moreover: na bota nie wyglądał, bo odpowiadał na to, co pisałem. Chrzanił coś o tym, jacy to nie jesteśmy zatraceni w codzienności, że niby brakuje nam czasu na przyjemności, że ma sprawdzony przepis na lepsze życie i jakies inne #!$%@? muje. Od pewnego momentu już go nie czytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)