Wpis z mikrobloga

#csgo mirki co ten detrain to ja nawet nie. Odkąd volvo zapdejtowało tę mapę, nigdy jej nie wygrałem. Grałem z 10-15 razy już ją chyba, ale za każdym razem coś idzie nie tak. A to gram na jakichś smurfów, a to na odpaleńców, innym razem gram kupę. Raz jeden jedyny jak grałem dobrze tę mapę to graliśmy na odpaleńca który #!$%@?ł 45 fragów, ugraliśmy 15-15 i to był mój najwyższy wynik na trainie.

Nie wiem w czym tkwi problem, bo w sumie raz, że rzadko gram traina toteż ciężko mi go się nauczyć grać, a dwa, że jak zaczynam po ct to zawsze w pierwszych rundach dostaje #!$%@? a potem przegrywamy grę nawet ugrywając kilka rund po ct.
Po terro z kolei zawsze dostaje konkretny #!$%@? w stylu gdziekolwiek nie wbije to mnie wyjmują.

klątwa traina #!$%@?
pic related

tl;dr nigdy nie wygrałem de
traina po apdejcie
dzeksondzekson - #csgo mirki co ten detrain to ja nawet nie. Odkąd volvo zapdejtowało...

źródło: comment_DnGr4fmSUPJtJsdahfiOrxKmisGmoNkM.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
@MightLight: ale nie powinna być #!$%@? dla obu drużyn jednocześnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Granie mapy na której zawsze przegrywam nie zachęca do tego żeby grać ją częściej ani trochę.

Póki co

season > train

volvo powinno #!$%@?ć traina i zostawić seasona na stałe
  • Odpowiedz
@dzeksondzekson: Ja na tej mapie umiem tylko dwie rzeczy. W ct iśc na balkon na b i zabijać tych co na niego wchodzą a w tt odbijać balkon xD Według mnie ona jest bardziej #!$%@? niż nuke. Ogólnie nie wiem dlaczego season które było bardzo fajne zostało wywalone i dali zamiast niego taką gówno mapę. Już się boje jak będzie wyglądać nuke po przeróbkach volvo.
  • Odpowiedz
@dzeksondzekson: Zgadza się w 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętam tylko tyle jak volvo ogłaszało iż chcą zrobić traina bardziej dynamicznego i moim zdaniem też wyszedł kał nawet jeśli jest wiadome iż każdej mapy trzeba się nauczyć.
  • Odpowiedz
@epll: @MightLight: imo problemem tej mapy jest to, że była robiona przez volvo - taki fmpone potrafi zrobić mapę która jest przejrzysta, ciekawa, ale jednocześnie prosta. Taki jest remake seasona czy cache, które to jest chyba jedną z moich ulubionych map - dużo lepsza od dd2 i ciekawsza.

A co z trainem? Mapa jest dalej ct sided - można wbić niby łatwiej na a bo pociągi blokują wizję, tylko co
  • Odpowiedz
@dzeksondzekson: > ale nie powinna być #!$%@? dla obu drużyn jednocześnie?
Nie rozumiem Cie. Jak mapa może być #!$%@? tylko dla 1 drużyny. Obie grają po obu stronach więc obie mają taką samą szansę na wygranie (jedynie ew. kwestia mentalności że zaczynać po którejś stronie jest trudniej albo prościej).
A co do stronności to mi wychodzi ostatnio minimalnie T sided.
  • Odpowiedz
@bmLq: właśnie o to mi chodzi, grałem kilkadziesiąt razy te mapę i nigdy jej nie wygrałem. Biorąc pod uwagę ze nie grałem nigdy tam premade wiec 50% szans ze moj team moze byc lepszy nie uważasz to za "lekko" dziwne ?
  • Odpowiedz
@dzeksondzekson: nie szukałem problemu, nie chciałem być lepszy, tylko chciałem się zapytać, wyluzuj rajtuzy trochę. Też mam taką ksywę, ale od 6 lat. Możesz czuć się lepszym Dżeksonem.
  • Odpowiedz