Aktywne Wpisy

dondon +123
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz

McBreed +35
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
źródło: temp_file1053402982508429469
Pobierz

Nie wiem w czym tkwi problem, bo w sumie raz, że rzadko gram traina toteż ciężko mi go się nauczyć grać, a dwa, że jak zaczynam po ct to zawsze w pierwszych rundach dostaje #!$%@? a potem przegrywamy grę nawet ugrywając kilka rund po ct.
Po terro z kolei zawsze dostaje konkretny #!$%@? w stylu gdziekolwiek nie wbije to mnie wyjmują.
klątwa traina #!$%@?
pic related
tl;dr nigdy nie wygrałem detraina po apdejcie
źródło: comment_DnGr4fmSUPJtJsdahfiOrxKmisGmoNkM.jpg
PobierzZ poczciwym nuke być może czeka nas to samo...
Póki co
season > train
volvo powinno #!$%@?ć traina i zostawić seasona na stałe
Pamiętam tylko tyle jak volvo ogłaszało iż chcą zrobić traina bardziej dynamicznego i moim zdaniem też wyszedł kał nawet jeśli jest wiadome iż każdej mapy trzeba się nauczyć.
A co z trainem? Mapa jest dalej ct sided - można wbić niby łatwiej na a bo pociągi blokują wizję, tylko co
poza tym
Dzexon od 1 roku 11 mies. na Wykopie
dzeksondzekson od 4 lat 6 mies. na Wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie rozumiem Cie. Jak mapa może być #!$%@? tylko dla 1 drużyny. Obie grają po obu stronach więc obie mają taką samą szansę na wygranie (jedynie ew. kwestia mentalności że zaczynać po którejś stronie jest trudniej albo prościej).
A co do stronności to mi wychodzi ostatnio minimalnie T sided.