No #!$%@?, dostałem ten list o daty poprzednich wizyt w UK - byłem kilka razy, ale było to z 6/7 lat temu, za #!$%@? nie pamiętam tych dat. Zadzwoniłem się zapytać co w takim przypadku, a kobieta tylko, że dopóki nie wyślę im dat to moja aplikacja o NIN będzie wstrzymana. Zajebiście, ciekawe skąd mam to teraz wytrzasnąć ( ͡°ʖ̯͡°)
@wytrzzeszcz: LOT-em raczej nie latałem, Ryanair prędzej, no ale skąd ja mam to teraz wziąć to nie wiem, wątpię by mi dali takie info, nawet jak trzymają
@szancik: mam nadzieję że ktoś obeznany się odezwie (╯︵╰,)
@wuut: jak tak ci zależy to chyba jakiś mirek z Bornemouth miał ten sam problem, ale ręki nie dam uciąć, poszukaj w tagu #uk i pytaj ( ͡°͜ʖ͡°) A to było chyba pare miesięcy temu, ale też nie jestem pewien ( ͡°͜ʖ͡°)
@tako: @siedem_dusz: podałem tak mniej więcej, ze zdjęć które wtedy robiłem... #!$%@?, co ich obchodzi czy byłem tutaj mając 13 lat w 2007 roku, #!$%@?. dwa lata tutaj siedzę, jestem grzeczny, studiuję a ich obchodzi takie coś (╥﹏╥)
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
#uk #emigracja
@szancik: mam nadzieję że ktoś obeznany się odezwie (╯︵╰,)