Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +552
XD
#rutkowski
#rutkowski
Viado +19
Aż mnie skręca kiedy o tym myślę - po 35 latach rządów lewactwa w końcu wykształciła nam się wolnościowa partia - konfederacja. I co? I nic - POPIS dalej ma 90% poparcia. Minęło 6 miesięcy od wyborów - dalej to samo a tymczasem mogliśmy już mieć:
- Likwidację ZUS
- Likwidację PIT i wprowadzenie prostego podatku obrotowego
- Likwidację socjału dla ukraińców (i polaków oraz innych narodowości - jak chcesz hajs -
- Likwidację ZUS
- Likwidację PIT i wprowadzenie prostego podatku obrotowego
- Likwidację socjału dla ukraińców (i polaków oraz innych narodowości - jak chcesz hajs -
Przez parę lat używałem AdMunchera, najpierw do bólu aż się dało wersji z Komputer Świata, później zdesperowany gdy przestała działać, kupiłem płatną subskrypcję. Od niedawna ten bloker reklam jest bezpłatny. Niby fajnie, ale mam wrażenie że ktoś dał autorowi w łapę, i dał za free, żeby nie było mega bulwersu, że nagle mnóstwo reklam obchodzi program. Odnoszę wrażenie że atakuje mnie ogromną ilość reklam, mimo, że program jest włączony, stąd decyzja i przesiadce i testowanie uBlocka. W ciągu godziny godziny użytkowania wiele powiedzieć nie można, jednak w paru odpalonych klipach na YT nie widzę reklam.
P.S Parę lat temu było tez parę fajnych przeglądarek jak na przykład K-meleon (ostatnio chyba wznowili deva), Sylaba Komunikator (pamięta ktoś? pic rel).
#przegladarki #informatyka #adblock #ublock