Wpis z mikrobloga

@ktoosiu: Myślę, że by to zajęło dużo dłużej niż 15 minut w pobliskiej poradnii ( ͡° ͜ʖ ͡°) A cena też spoko, bo 11 cebulionów za 60 tabsów
  • Odpowiedz
@Goethe: Taki młody guwniak i już notropuje :/

Ja 23 lewel i rok temu brałem ogromne ilości piracetamu jako dawkę jednorazową. Zaczynałem od 4.8g.

Działało na skupienie się dopiero w wysokich dawkach np. 15g
ale to może mój organizm taki jest
  • Odpowiedz
@SoIrresistible: Hm. no mi lekarka powiedziała, żeby brać po 2 tabletki dziennie (xD) Ale przeczytałem ulotkę i tam minimalna dawka dla dzieciaka to jakieś 3g.Póki co to działa bardziej jak placebo i to całkiem dobrze xD
  • Odpowiedz
@Goethe: 2 tabletki dziennie to chyba jakaś kuracja długoterminowa xD i na jakiekolwiek efekty musiałbyś sobie poczekać. ja jak byłem na ostrzu noża to wtedy w #!$%@? tabletek połykałem i rzeczywiście działało.

tylko łeb bolał na drugi dzień. najlepiej zjeść parę jajek bo zawierajo cholinę. zresztą o tym mozesz przeczytac na forum dla cpunow hyperreal :D tam sie najlepiej znaja.
  • Odpowiedz
@Goethe: Nie wiem dlaczego tak utrudniają dostęp do tych leków i przesadzają z ostrożnością. Jak się ulotkę przeczyta to widać, że dzieciom z dysleksją każą brać jakieś końskie dawki i się nie przejmują to dorosły człowiek jak ma potrzebę niech żre ile wlezie.
  • Odpowiedz