Aktywne Wpisy

dddobranoc +207
Witam czy sądzicie, że spotkałem reinkarnację Perettiego?
Wlepa "200 w mieście" i "lubie #!$%@?ć" + dowodzik powinien być zabrany za zaklejenie tablicy rejestracyjnej (kolor tła flagi UE czarny zamiast niebieskiego)
#motoryzacja #samochody #krakow
Wlepa "200 w mieście" i "lubie #!$%@?ć" + dowodzik powinien być zabrany za zaklejenie tablicy rejestracyjnej (kolor tła flagi UE czarny zamiast niebieskiego)
#motoryzacja #samochody #krakow
źródło: Zrzut ekranu 2024-06-2 o 21.59.17
Pobierz
noipmezc +9
macie swojego ulubionego grzyba?
źródło: plakat-grzyby-granat
Pobierz

@m4rk: no wlasnie zbyt dobra oferta sie wydawalo, za ten hajs pewnie trup? Czy ogolnie te meganki sie sypio?
Na początek polecam.
Punto I 1.1 Fire. Za 2-3k są już naprawdę zadbane.
Peugeot 106/Citroen Saxo to też dobre autka, miałem Saxo 1.5D, generalnie młotkiem to można naprawić, ale o komforcie zapomnij.
Z plusów to na pewno niezniszczalny silnik - mój 1.4 potrafił jeździć pół roku bez płynu chłodniczego i 2 miesiące bez oleju (no cóż... pierwszy samochód).
Stosunkowo bardzo dużo przestrzeni wewnątrz - spokojnie zmieści się tam 5 osób, a ja przy wzroście 1,88m nigdy nie miałem problemu z wsiadaniem/wysiadaniem/jazdą.
Dodatkowo
A z wymienionych przez ciebie to chyba tylko Peugeot 106 albo ostatecznie VW Polo - jeśli chodzi o Golfa to ciężko będzie dostać egzemplarz niezajeżdżony przez Sebixa, a Megane w takiej cenie to podejrzana sprawa. Lanosów w takich pieniądzach też bym