Wpis z mikrobloga

@barteqck: masakra:
Pole: Data ważności badania technicznego zostało niepoprawnie wypełnione. Badanie techniczne pojazdu musi być ważne na dzień złożenia wniosku.

mam nieważne badanie techniczne, to nie jest tak, że i tak muszą ubezpieczyć?
@barteqck: właśnie wg prawa polskiego nie musi być przeglądu, ale musi być OC. Tyle, że ubezpieczyciel pewnie może odmówić ubezpieczenia... a przynajmniej tak to wygląda w mbanku
@energetyk2: właśnie widziałem w mbanku, zero weryfikacji, mogłem dać -60% i udawać głupa, że źle zrozumiałem zapiski. Jeszcze wpisać, że ma przegląd i po sprawie ;]
@energetyk2: k*rwa wyklikałem dalej, dalej żeby zobaczyć czy w którymś okienku nie zapytają o przegląd i wyszło, że zawarłem umowę xD Jutro przyjdzie mi to odkręcać i spróbuję ze zniżkami jeszcze raz.
@energetyk2: głupoty piszesz i tyle. Teraz weryfikuja wszyscy!!!! Nawet nie wiesz kiedy
@t3rmi: w liberty to się robi inaczej.
W polu "przez ile lat posiadales ubezpieczenie" wybierasz brak lub mniej niż rok,
W polu zniżki wybierasz 60% i tyle w temacie. Takie coś przejdzie. Natomiast jak wybierzesz ze miałeś jakieś lata a nie miałeś, to kalkulator Ci policzy, lecz jak będziesz podawał później dane swoje i auta to system cie