Aktywne Wpisy

EmcePomidor2 +289
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to

wolny_kot +132

http://konflikty.wp.pl/kat,1356,title,W-RPA-do-gwaltu-dochodzi-co-kilka-minut,wid,15380042,wiadomosc.html?ticaid=11029e&_ticrsn=3
Ja jestem nieszczęśliwa, niekocham swojego męża i nocami przed snem często sobie
marzę, że jestem gwałcona przez pięciu muskularnych murzynów. Kiedy poznałam mojego męża to byłam zbyt młoda zrobił mi dziecko bez konsultacji poderwał na samochód Alfa Romeo, Nasze rodziny nasz ożeniły ja nie chciałam ale wszystko rzekomo dla naszego dziecka. Czar mojego męża szybko prysnął okazało się, że jest pazerny układa kafelki a po godzinach robi fuchy. Jak przychodził do domu i ściągał skarpetki to trzeba było wietrzyć mieszkanie. Kiedy wreszcie w nocy zaczynał mnie dotykać swoimi szorstkim palcami to sprawiał mi ból. Znosiłam to ze względu na dziecko. Często przed snem marzyłam sobie żeby odszedł z mojego życia a ja mogłabym spróbować z kimś normalnym nie Polakiem najlepiej z jakimś Afrykańczykiem żeby po tych wszystkich cierpieniach czuć się zrealizowaną. I tak wyjechałam do Anglii. Często w nocy w Polsce miałam erotyczne sny w których włamuje się do mojego mieszkania trzech Afrykańczyków czy murzynów i mnie gwałcą a mojego męża zabijają pistoletem. Podobają mi się, bo mają takie delikatne rysy twarzy, piękną muskulaturę i zawsze są uśmiechnięci. Teraz jestem szczęśliwa muszę tylko odzyskać moje dziecko wyciągnąć z tego strasznego kraju żeby nie było jak mój eks małżonek. Pozdrawiam wszystkie panie co myślą jak ja, może kiedyś spotkamy się w Anglii w jakimś fajnym pubie.