Aktywne Wpisy
strfkr +771
Zrobiłem po raz pierwszy test na IQ i dostałem prawie maxa (95%). Jestem pozytywnie zaskoczony, bo o ile od zawsze byłem uzdolniony i mocno powyżej średniej, to nie spodziewałem się, że aż tak. Wychodzi na to, że tylko 5% ludzi jest inteligentniejsza ode mnie :)
#chwalesie
#chwalesie
ted-kaczynsky +53
w tym roku jednak zagłosuje na ( ͡º ͜ʖ͡º) #konfederacja dlatego, że nie ma różnicy pomiędzy #ko , a #pis . Głosuja tak samo, czyli chca tego samego. Różnia się jedynie optyka lub sposobem narzucania narracji politycznej #polityka #wybory #wybory2023
Dostepne opcje przy zamowieniu mam nastepujące
Track Items
Return & Refund
Complete order
Message Seller
Re order
View Detail
Musze chyba potwierdzic dostarczenie najpierw potem feedbacka i wtedy pojawi sie after sale dispute ? Nie wiem jak to rozwiazac by chinol nie dostal siana i mial negatywa. Opinie mozna wystawiac chyba tylko po akceptacji ?
Jak dam return i Refund i dhgate przyzna refunda to i tak chyba nie bede mogła wystawic mu negatywnej opini ? A chinol ma 100% pozytywów więc z chęcią mu popsuje tą statystyke nawet kosztem straty tych kilku dolanów.
#dhgate
Nie wiem jak działa spór after sale, ale ja bym nie ryzykował. Chyba, że wydałaś 1$.