Wpis z mikrobloga

@saxo: specyfikacja... hmm... 2 gb ram, błyszczący 15,9 albo 15 cali tam jest. Kamerka, wlan, bez bluetootha, jakiś pilot do windows center (nie korzystałem) touchpad i klawisze bez zarzutu działające. Funkcyjne też wszystko ok. tak jak napisałem wcześniej, bateria jest do dupy, bo ma swoje lata, u mnie na ładowarce cały czas leci... nagrywarka z lightscribe.

procek 2 rdzenie amd turion bodaj. Winda vista (naklejka) ale ja byłem na siódemce (jak
@saxo: aa i żeby być szczerym, bumpery (takie małe gumeczki na podstawce oraz na LCD zakrywające śróby) niektóre poodpadały. Nie dlatego że je ktoś perfidnie oderwał, ale często pakowałem się do wyra z kompem, stąd się o pościel zaczepiały... ale na funkcjonalność nie wpływa:)
@leeshay: No dobra, jestem zainteresowany ;) Jeszcze cena do uzgodnienia ;) To pisz na mail bo chciałbym już mieć pewność czy kupuję czy nie bo nie chce mi sie już szukać ;)
@leeshay: okej, ale serio tak już pytając do ilu cenę mógłbyś tak zmniejszyć ?:)) Bo ja ledwo jakąś robotę złapałem i już po niej bo to umowa zlecenie bylo i to jedyne moję pieniądze więc nie chcę jej przetrwonić a ten laptop to i tak nie dla mnie ;)