Wpis z mikrobloga

Mirki, pamiętacie jak rozdawali te lipne bilety w szkołach i cyrkowiec-naganiacz podkreślał że TAK CYRKOWCY KOCHAJĄ MAŁE SZCZYLE ŻE CAŁA KLASA DOSTAJE WEJŚCIE ZA DARMO xD I SZANOWNA PANI NAUCZYCIELKA TEŻ xD NAUCZYCIELKA TAKA ZASZCZYCONA ZAPROSZENIEM:
-SERDECZNIE DZIEKUJEMY, DZIECI PODZIĘKUJCIE xD
a drobnym druczkiem było zawsze jeszcze napisane że wejście tylko z osobą dorosłą? xD i to namawianie rodziców bo za darmo przecież xD przecież pan cyrkowiec-naganiacz by nie oszukał dzieci!xD
#heheszki #cyrknakolkach #oswiadczenie
Blackman - Mirki, pamiętacie jak rozdawali te lipne bilety w szkołach i cyrkowiec-nag...

źródło: comment_uma1ubPCvT6wvbTK5Q0OenpUmTy1auvc.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blackman: Odwieczna beka z cyrków objazdowych. Zawsze pisali że bedą tygrysy, lwy i inne dzikie zwierze... A jak się szło na to gunwo to się okazywało że wachlarz zwierząt kończy się na walących kupą koniach.. No wielkie mi gurwa zaskoczenie.. Konie na wsi.. Gdzie za młodu widziałem codziennie konie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ll_Mario_ll: Ja wybralem sie do takiego za gowniaka, podjarany niezle bo lwy, #!$%@? muje dzikie weze. Wchodze, widze klatki, o gurwa, ekscytacja rosne. Podchodze blizej a tam co?

super cyrk #!$%@?
  • Odpowiedz
@Blackman: jak mój #rozowypasek pracował w szkole to miał bilety za free. A bilet z dzieckiem, żeby usiąść przy samej scenie 200 cebulionów. Mimo to, powiem, że Cyrk Europa jest jednym z lepszych jakie widziałem, a trochę się ich przewinęło.
  • Odpowiedz