Wpis z mikrobloga

Upuściłem dzisiaj LG G2. Nie ma wielkiej pajęczynki, od prawej krawędzi rozchodzi się kilka linii pęknięcia. Z wyświetlaczem wszystko ok, ogólnie to nawet w takim stanie dało by się z niego korzystać gdyby nie fakt, iż dotyk praktycznie nie działa. Z wielkimi trudnościami za którymś tam razem udało się przejechać palcem po ekranie i odblokować, ale dalej już nie mogłem w nic wejść.

Pytanie do ogarniętych w tym temacie mirków: Co się zepsuło i jaki jest mniej więcej koszt naprawy?

Mam jeszcze do grudnia 2015 gwarancję i z tego co wyczytałem, to w przypadku naprawy w nieautoryzowanym serwisie tracę gwarancję? O wiele drożej wychodzi naprawa w autoryzowanym serwisie?

Wołam @czarnobyl1993 i @kabuki8888 bo pisaliście, że pracujecie w nieautoryzowanych serwisach.

#telefony #serwisgsm
  • 6
@Kurajmo Czytałem już gdzieś o tym digitizerze, ale jak było coś o LG to pisali, że trzeba wymienić razem z wyświetlaczem. Więc wolałbym się dowiedzieć jak to jest w przypadku tego modelu, a do autoryzowanego serwisu wolę dzwonić jak już coś będę wiedział, żeby się nie dać naciąć ( ͜͡ʖ ͡€)

@barto125 i @jem_pierogi dzięki, rozwiązaliście wszystkie moje problemy ;)