Aktywne Wpisy

michalxd21 +130
Jeśli to nie fake to mnie zdziwko złapało lekkie.
Spodziewałem się tego że Pol najczęściej pojawia się na kanale, ale tego że kopytnik z padlistą są częściej od Stanowskiego to już nie do końca. W sumie patrząc z drugiej strony, pomijając fakt że Borek i Smokowski to chamy, to im się nawet nie dziwię aż tak że nie chcieli innego podziału. Narracja Krzyśka była taka że oni nic nie robią i nie
Spodziewałem się tego że Pol najczęściej pojawia się na kanale, ale tego że kopytnik z padlistą są częściej od Stanowskiego to już nie do końca. W sumie patrząc z drugiej strony, pomijając fakt że Borek i Smokowski to chamy, to im się nawet nie dziwię aż tak że nie chcieli innego podziału. Narracja Krzyśka była taka że oni nic nie robią i nie

Mantusabra +37

http://www.fronda.pl/a/moda-na-homoseksualizm-powiedzmy-stanowcze-nie-dla-homopropagandy,26522.html
Bo jak wszyscy wiemy heteroseksualiści przestaną mieć dzieci gdy geje będą mogli zawierać małżeństwa.
Ale jako człowiek myślący nie zaprzeczysz chyba, że homopropaganda ostatnio jest zbyt natarczywa?
O promowaniu homoseksualizmu.
Znam jednego geja i niezbyt mu się podobają takie akcje propagandowe.
@Ryu:
A co to niby jest teraz za kampania, że syn gej nauczył mnie być sobą?
A i geje mogą zawierać małżeństwa, to tak na przyszłość, warto poczytać KRO.
A 200 lat temu kobiety mogły głosować. Wystarczyło żeby były mężczyznami.
To jest kampania społeczna przeciw homofobii.
To jest właśnie homopropaganda.
Co to za porównanie z dupy? Geje mogą zawierać małżeństwa i tyle, pogódź się z tym, orientacja seksualna nie jest przesłanką negatywną.
Nie, to jest walka z głupotą sporej części społeczeństa.