Wpis z mikrobloga

Kolejna porcja #!$%@? mózgowego, które serwują nam "systemowi" wyborcy opętani przez rządową propagandę. Z wielką przyjemnością nie zamazywałbym nazwisk, bo za głupotę trzeba brać odpowiedzialność, ale nie chcę mieć ewentualnych nieprzyjemności.

Wyborcy partii spokoju, szacunku, merytorycznych dyskusji, zrównoważonego rozwoju, odpowiedzialnych decyzji, zgody i bezpieczeństwa:

#4konserwy #korwin #2zdrajcy #bekazlewactwa #polityka
M.....a - Kolejna porcja #!$%@? mózgowego, które serwują nam "systemowi" wyborcy opęt...

źródło: comment_V5QaHCHZqh1CpY1ZKi0ucDiPfyZJStMO.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
@Manny_Ribera: Przecież psychofanboje Korwina i Wiplera wypowiadają się często w dokładnie ten sam sposób np. o Komorowskim. Taka sama tolerancja i kultura wypowiedzi, takie samo przekonanie o własnej nieomylności.
  • Odpowiedz
@YgoR: "#!$%@? lewaku" i "dzień sznura" oraz komentowanie wyglądu Komorowskiego i jego żony w dyskusji ppolitycznej to nie jest argumentacja. Pamiętaj, mówię o psychofanbojach, a nie o normalnych przeciwnikach.
  • Odpowiedz
@Killjoy: No właśnie, więc rozdzielmy normalnych wyborców od totalnych idiotów. Ze smutkiem muszę stwierdzić, że te przykłady, które pokazałem w tym wpisie, to niestety obraz przeciętnego wyborcy partii systemowych (można domniemać, że PO), który niestety klasyfikuje się do grupy tych normalnych wyborców. Idioci są jeszcze bardziej radykalni. Mnóstwo razy widziałem jak wyborcy prawicowych partii spoza systemu próbowali w internecie zainicjować merytoryczną dyskusję na różne tematy prosząc o konkretne argumenty za
  • Odpowiedz
@Manny_Ribera: ale widzisz, zgodzę się z @Killjoy: że to jest obraz przeciętnego wyborcy każdej opcji. nie pamiętam kiedy ostatni raz przeprowadziłem merytoryczną dyskusję z wyborcami Korwina w której ktoś nie zaczął mnie wyzywać po chwili od lewaków i idiotów, lub nawet w niektórych przypadkach straszyć powieszeniem na gałęzi. wyborcy Korwina mają wysokie mniemanie o sobie jako o grupie społecznej, ale ja tam osobiście nie widze różnicy pomiędzy nimi
  • Odpowiedz
@mrst: Może trafiałeś akurat na debili. Ja też niedawno dostałem po łbie na profilu Wiplera od... wyborcy Korwina (prawdopodobnie) tylko dlatego, że mieliśmy inny punkt widzenia na sprawę. Ale to i tak odbyło się w zupełnie innym stylu niż to co się dzieje na stronach np. TVNu, GW, Platformy itd. Jednakże ogromna większość wyborców Korwina potrafi dyskutować co najmniej na poziomie przyzwoitości. Jestem o tym przekonany, że gdyby wyłowić z
  • Odpowiedz
@Manny_Ribera: "jak widzę tą mordę robi mi się niedobrze", "kiedy widze twarz Wiplera mam odruch wymiotny" - bardzo ciekawe co piszą i jak się zastanowić, kryje się za tym głębsze dno.

Gdybyście raz zobaczyli pijanego człowieka, a po jakimś czasie ktoś pokazałby wam jego twarz w innym kontekście, ładnie ubranego itd. to czy bylibyście w stanie skojarzyć te sytuacje, jakkolwiek by to was obeszło, miało wpływ na opinię o nim?
  • Odpowiedz
@dex_ter: Oczywiście, że to świadoma robota mediów. Jak potrafili zrobić aferę z brudnych/zniszczonych butów Kaczyńskiego to tym bardziej z Wiplera w ufajdanym gazem ubraniu i obitą twarzą. Wipler powtarza, że jego błędem było zwołanie konferencji zaraz po w takim stanie.
  • Odpowiedz