Aktywne Wpisy
Niech mi ktoś wyjaśni co jest złego w byciu „lewakiem”?
Lewak wg. konfiarzy to albo komuch albo ktoś z „tolerancyjnym” światopoglądem. I tak jak z pogardą do komucha należy się zgodzić to co złego jest w szacunku do osób o odmiennym kolorze skóry, z inną orientacją seksualną (naprawdę chciałbyś by twoje dziecko gej/lesbijka/trans było prześladowane za to kim jest? Naprawdę nienawidzisz kogoś tylko dlatego bo nie przypomina Ciebie? Denerwują cie jak walczą
Lewak wg. konfiarzy to albo komuch albo ktoś z „tolerancyjnym” światopoglądem. I tak jak z pogardą do komucha należy się zgodzić to co złego jest w szacunku do osób o odmiennym kolorze skóry, z inną orientacją seksualną (naprawdę chciałbyś by twoje dziecko gej/lesbijka/trans było prześladowane za to kim jest? Naprawdę nienawidzisz kogoś tylko dlatego bo nie przypomina Ciebie? Denerwują cie jak walczą
Nostrian +28
Polskie Wojsko samo bez wsparcia NATO pokonało by grupę Warnera i całe wojsko Białorusi jednocześnie w konwencjonalnym starciu. Nie trzeba by nawet powoływać rezerwistów ani angażować wszystkich sił.
Wystarczyła by sama 12 dywizja zmechanizowana ze Szczecina wsparta wydzielonymi odziałam Pancernymi z innych dywizji. Oceniam, że w około tydzień Rosomaki byłby na przedmieściach Mińska. W przypadku walki z samymi siłami Wagnera wystarczy jedna niepełna brygada, wsparta batalionem czołgów i nawet nie cały tylko
Wystarczyła by sama 12 dywizja zmechanizowana ze Szczecina wsparta wydzielonymi odziałam Pancernymi z innych dywizji. Oceniam, że w około tydzień Rosomaki byłby na przedmieściach Mińska. W przypadku walki z samymi siłami Wagnera wystarczy jedna niepełna brygada, wsparta batalionem czołgów i nawet nie cały tylko
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Z wielką przyjemnością przedstawiam Wam dwoje ludzi, którzy żyć bez siebie nie mogą ;)
Przed Wami @shwungistka i @pcstud <3
Zgodność nicków szczęśliwców wynosi 87% co wróży długie i szczęśliwe pożycie :)
Czeka na Was jeszcze jedna niespodzianka - przejażdzka, tylko we dwoje, na jedynym w swoim rodzaju wykopowym kucyku :)
No... możecie się pocałować ;)
#wykopara #bot
Komentarz usunięty przez moderatora