Aktywne Wpisy
ultraknur3001 +308
Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilkanaście aut jadących środkowym pasem (nie wyprzedzają, nie ma zjazdu niedaleko)
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
kornel-mir +386
"DOSTĘP DO SIECI PLAYSTATION NETWORK Z TEGO PS4 ZOSTAŁ ZABLOKOWANY LUB CHWILOWO ZAWIESZONY.
(WS-37338-4)
Oke zadzwoniłem do supportu Sony u nas w Polszy. Za pierwszym razem odebrał jakiś typek po chwili rozmowy poprosił mnie o numer seryjny PS4 i po chwili stwierdził, że konsola jest w systemie jako aktywna.
Później kazano mi czekać na skontaktowanie się z ich centrum pomocy. No i sobie czekam i czekam i wiadomo nikt od nich nie zadzwonił.
To dzwonię ja znów tym razem odbiera jakaś babka podaje numer mojej sprawy etc. i nagle pani mi mówi, że mam na PSN dług 509 zł i mam to zapłacić to wtedy odbanują mi konto. ##!$%@?.jpg Oo.
Pytam, ale jak to możliwe. Pani odpowiada, że ktoś zalogował się na mojej konsoli kontem które miało dług i ten dług przeszedł na mnie.
##!$%@?.jpg ##!$%@?.jpg
#ps4 #ps3 #psn
Bo imho wrzuciłeś screena z jakiegoś slota (co widać po tym, że konto jakiś czas temu miało reset slotów).
Nice try ;D
Bana tymczasowego bardzo łatwo dostać na ps4 ;-) (albo za cheatowanie/wulgarne treści/przekroczenie ilości profili).
@Dark kupił lewe konto na plati (o ile mnie pamięć nie myli faktycznie coś o tym pisał). Konto to było stworzone zupełnie od podstaw na kradzione dane karty kredytowej. OP ściągnął gry, faktyczny użytkownik karty kredytowej zorientował się o lewych transakcjach i powiadomił bank, tudzież bezpośrednio Sony. Płatność została cofnięta, a Sony zawiesiło felerne konto. I wszystko byłoby dobrze,