Aktywne Wpisy
kaczek93 +264
Dokonało się. Rzutem na taśmę, tydzień przed 30 urodzinami zdjąłem klątwę czarodzieja.
Plan na ten rok był taki, by właśnie zrobić to przed zmianą kodu. Rok przeleciał, przyszedł listopad i trzeba było działać. Od pierwszego dnia miesiąca już mocno weszło mi na psychę to, że odhaczenie ruchania jest kwestią najbliższych dni. Myślałem o tym w kółko, zwłaszcza przed snem. Układałem w głowie scenariusze od samego telefonu począwszy po jakieś hipotetyczne kwestie dialogowe
Plan na ten rok był taki, by właśnie zrobić to przed zmianą kodu. Rok przeleciał, przyszedł listopad i trzeba było działać. Od pierwszego dnia miesiąca już mocno weszło mi na psychę to, że odhaczenie ruchania jest kwestią najbliższych dni. Myślałem o tym w kółko, zwłaszcza przed snem. Układałem w głowie scenariusze od samego telefonu począwszy po jakieś hipotetyczne kwestie dialogowe
hotshops_pl +2102
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
Szczegóły rozdajo:
Co do wygrania? LEGO 42147 Technic Wywrotka
Dajesz plusa = bierzesz udział
Opcjonalnie wrzuć mema w komentarzu ( ͡° ͜ʖ
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
Szczegóły rozdajo:
Co do wygrania? LEGO 42147 Technic Wywrotka
Dajesz plusa = bierzesz udział
Opcjonalnie wrzuć mema w komentarzu ( ͡° ͜ʖ
"Samolot schodził do lądowania. Nie mogąc zlokalizować pasa, na przepisowej wysokości, piloci zwiększyli moc silników. Samolot rozpoczął wznoszenie. Wtedy rosjanie odpalili mikroładunki rozmieszczone w różnych miejscach Tu-154 (zainstalowane podczas remontu w Samarze). Rozerwaniu uległo skrzydło oraz część kadłuba. Ponieważ zbiorniki paliwa znajdują się w skrzydłach, to silniki nie dostały swojej dawki paliwa i stanęły. Samolot zaczął przepadać. Dzięki niskiemu pułapowi, przytomności pilotów i drzewom udało się posadzić samolot na bagnie, pomimo uszkodzeń. Część osób zginęła, a część przeżyła. Ci, którzy przeżyli w większości zebrali się wokół wraku. Oficerowie BOR ruszyli w teren szukać pomocy. Wtedy na teren katastrofy zrzucono bombę paliwowo-powietrzną. Zgineli ci, co byli przy wraku. Oficerowie BOR, których nie zabiło ciśnienie i ogień, widząc co się stało, schowali się. Służby specjalne rosjan wytropiły ich i po krótkim pościgu wybiły co do jednego. Potem można już było opowiadać różne bajki, bo teren katastrofy nie odzwierciedlał rzeczywistego przebiegu zamachu."