Aktywne Wpisy
drakonia +314
Akurat w Polsce jako kobieta mam mnóstwo praw, których nie mają mężczyźni. A co słyszymy na marszu? Że jest odwrotnie. ¯\(ツ)/¯ Kobiety to, kobiety tamto, kobiety sramto. W kółko wyimaginowane braki jakichś praw względem mężczyzn. W sumie kobietom się nie dziwię, że chcą głosować na lewicę, bo politycy celowo uderzają w emocjonalne tony i łatwo jest tym sposobem pobudzić nas do działania. Za to beka z każdego faceta, który na serio chce
blablalbla +613
Jakie inne COINY mają według was potencjał i realne przyszłe plany do zrealizowania?
Osobiście jakieś 2 dni temu kupiłem SDC i PAYCOIN'A.
http://motherboard.vice.com/read/the-race-for-the-first-decentralised-silk-road-is-on
Myśle, że SDC ma realne szanse na wzrosty z PAYCOINEM już gorzej, ale kupiony w dobrej cenie.
#kryptowaluty
burst, nav, cloak, rdd, btc
jeszcze jakieś dwa albo trzy ktoś zwykle dodaje
@wex009: SDC wielu podejrzewa, że rino stał za scamem z Cinnicoin a jeżeli chodzi o paycoin to faktycznie już gorzej bo cały redit huczy, że to będzie największy scam 2015 roku. A jak będzie to czas pokaże.
To pół roku temu jak miałem czas na bawienie się w kryptowaluty, to już 3 razy w niego wszedłem i wyszedłem ;]
Jakieś konkretne plany mają, czy tak trzymasz ?
Bo ja nie widzę, żeby tam się coś ruszało.
Ogarne sobie RDD, bo w pozostałych już siedziałem ;]
Dzięki za zainteresowanie, warto pytać, odpowiadać może ktoś z nas właśnie inwestuje w coś fajnego, a wstydzi się pochwalić,
@wex009: trafiłeś dopuki @Pepeo siedzi na tym tagu strach pochwalić się w co się weszło bo widzisz co się dzieje ;) Ten człowiek wchodzi we wszystko bezmyślnie a później sieje FUD. Nie wiem czy od w ogóle na czymkolwiek się zna. Co to za typ, przyczepił się krypto chociaż kompletnie
@wex009: oczywiście, że tak dlatego trzeba dokładnie analizować i nie słuchać nikogo, kierować się własnym rozumem. Odkąd zacząłem tak robić nie popełniam tylu błędów co kiedyś.
1. Napisz na #kryptowaluty że kupiłeś COINA XYZ
2. Poczekaj 2 dni aż kupi go odpowiednia osoba, a następnie zrobi FUD.
3. Teraz kup tanie COINY XYZ.
4. ????
5. ZBIERAJ PROFITY
Jest jednym z najśmieszniejszych to prawda :) Kiedy myślisz sobie, że głupota ma swoje granice nagle okazuje się, że on tą granicę znowu przekroczył :)
Szczerze mówiąc jest ciekawie bo można pośmiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)