Wpis z mikrobloga

@kimikini: mówiąc szczerze nie trafiłem na to w żadnym z artykułów na ten temat, ale po przeglądnięciu dokumentacji i przykładów wydaje się dość ciekawe. Z drugiej strony ciężko mi wyobrazić sobie w tej konwencji jakąś poważniejszą aplikację biznesową... Musiałbym spróbować na tym zrobić jakiś projekt, żeby wyrobić sobie szerszą opinię.
  • Odpowiedz
Bootstrap ok ale tylko sass/less i odpowiednia konfiguracja aby nie wrzucac wszystkiego, jesli cos kompleksowego to mniej wiecej na rowni stawiam foundation
  • Odpowiedz
@kimikini: próbowałam materialize. Niestety nadpisuje style tagów html, a nie tylko klas, a to zupełnie mi nie odpowiada, bo musiałabym wszystkie te style jeszcze raz nadpisywać jakimiś swoimi. Jak dla mnie nieprzemyślany projekt, szybko zrezygnowałam
  • Odpowiedz
@13czarnychkotow: nie wiem jak różne nowe projekty gridów, ale foundation>bootstrap chociażby dlatego, że bs zarżnął konstrukcje od found (pojawienie się bs3). Poza tym jest wygodniejsza struktura klasowa (jak dla mnie) czytelniejsza i prostsza. Z grubsza działają teraz tak samo więc to już tylko kwestia drobnych rzeczy co jest wygodniejsze w użyciu
  • Odpowiedz