@Xardasim: ja caly wekend czekma na jedna dobra runde w C&C i gowno nie ma nic, pustka nie ma zkim grac, same araby polomozgi. Pomysl ze inni maja gorze j ( ͡°ʖ̯͡°)
@Xardasim: Gold ammo jest dla leniwych cipek, którym nie chce się celować w weakspoty. Czasami jest potrzebne, ale jeśli musisz mieć premke, by zarabiać na gold pestki, to "good luck in life".
@Xardasim: Ja nie mam ani jednej zarabiaczki 8'mego tieru, gram bez premki (oprócz event'ów) i strzelam z golda od czasu do czasu. Mimo to daje radę jeśli chodzi o kredyty.
@Xardasim: Widzę, że masz KW-4, a ze stock'owym działem gold ammo to mus. Tak w ogóle grind do IS'a-4 jest strasznie męczący dla początkujących graczy (szczególnie owe KW-4, ale jeszcze gorsze będzie później ST-I), radzę Ci zacząć sobie jakąś przyjemniejszą linię HT'ków.
@Xardasim: Zapewne myślisz o tym dziale z IS'a-3, a ono na 9'tkach również będzie dość słabe. Potem dochodzi jeszcze sporo exp'a na wieże, gąski, silnik, no i topowe działo oczywiście. Na twoim miejscu po zbadaniu ST-I nie kupował bym go (prędzej się pochlastasz suchą bułką, niż zaczniesz czerpać przyjemność z gry tym czołgiem) i zaczął inną linię HT'ków. Poza tym wszystkim IS-4 to przez wielu (i prze zemnie również) jeden z
#wot
Komentarz usunięty przez moderatora
@Buy_the_ticket: Bez premki lipa z gold ammo bić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora