Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +71
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Moje stare, poczciwe L200. Pół świata ze mną zjechało, nieraz stało rozkraczone pośrodku jakiejś pustyni czy gór, ale zawsze daje radę.
Zdjęcie z wyprawy do Mongolii.
#pokazauto trochę #podroze i #offroad
@soft1house: Ze Stalowej Woli.
A pod spodem 2,5tdi?
Benzyna + LPG.
Masz rację, ale była też niezbyt popularna wersja benzynowa i to właśnie taki egzemplarz.
Z zewnątrz można poznać po braku wlotu powietrza na masce, diesle miały fabrycznie montowane wloty.
@Wyszynkowski: Łyka średnio 15 l gazu. Przy tych cenach nie ma bólu ;)
W Pajero 2 widoczny wlot na masce był tylko przy silnikach 2.8 tdi.
@DamnumEmergens: aha dobrze wiedziec
Ale sporo podróżniczych #ama już było i mam wrażenie, że to już nieco nudnawe :)
@bazingaxl: Daj znać, które kilkunastoletnie auto po tylu tysiącach ciągłej jazdy po drogach typu jak na załączonym obrazku i gorszych, tankowaniu 80 oktanowej benzyny z dzikich stacji i ok. 300 tys. km przebiegu (obecnie 338) by się
w sumie do ls nic nie mam, to chyba najtansze auto na ramie