Mirki, po 4 dawkach antybiotyku to juz powinna być jakaś poprawa, nie? A czuje się wręcz gorzej, i gardło mam w gorszym stanie, i gorączka 5 dzień trzyma :( iść znowu do lekarza? #angina #choroba #gorzkiezale
@IcyHot: @ihaha: @8_in: @dokonczonezdanie: @DawidKb @cyberyna: Kochani, właśnie wyszłam od lekarza ze skierowaniem do szpitala na laryngologie, będą mi zdrapywać czopy ropne z gardła i mam nadzieję że mnie nie zostawia na noc :( dzięki za radę!
@galaxie500: przykro mi, ale widocznie tak trzeba ( ͡°ʖ̯͡°) Nie wiem, czy to boli, ale mam nadzieję, że nie, bo dobra z Ciebie była coleżanka. Trzymaj się!
@galaxie500: nie chce wyręczać lekarzy, ale nie podejrzewają może mononukleozy? Pytam bo moja narzeczona miała dokładnie coś takiego, czopy białe w gardle zdejmowane manualnie plus taki ból gardła ze nie mogła nic jeść :p
#angina #choroba #gorzkiezale
@IcyHot: Okej, to się nie waham...
Dzięki
Kochani, właśnie wyszłam od lekarza ze skierowaniem do szpitala na laryngologie, będą mi zdrapywać czopy ropne z gardła i mam nadzieję że mnie nie zostawia na noc :( dzięki za radę!
Nie wiem, czy to boli, ale mam nadzieję, że nie, bo dobra z Ciebie była coleżanka. Trzymaj się!