Jest jakiś mirek chętny na przejęcie konta w WoW? Konto nie aktywne od kilku lat, skończyłem grać przed Cata. Prawie 9000 achievement points, 100+ mounts, 50+ tytułów, około 50k złota na postaciach. W tamtych czasach byłem top3 mag PVE w grze. Grałem na Agamaggan. #worldofwarcraft
@skeeball: znam conajmniej 10 osob z top3 swiatowego wowa (w tym samym czasie) a jeszcze wiecej z top2 tego gowna gdzie byly smocze monety :) #!$%@?, znam wszystkich najlepszych graczy swiata ze wszystkich gier!
@skeeball: ja nie jestem z wroclawia i chcialem powiedziec ze kazdy byl w najlepszej gildi w grze, mial najlepsza postac w grze i w backpacku itemy warte over 9000zl i kazdy chcial odemnie fajki pozyczac na przerwach. A jeden wiesniak ktoremu kupowalem za kase jego matki smocze monety to sie upieral ze jest najlepszym graczem swiata.
@kmicolo: Nie byłem w najlepszej gildii ( najlepsze gildie na serwerze wtedy to The Nobile Europeans oraz Alius Orbis ), jeśli chodzi o itemy to trochę były warte. Byłem Nolifem i grałem kilkanaście godzin dziennie. Golda miałem bardzo dużo bo znalazłem sposób na zarabianie. Kup saronite ore, zrób saronite bar, transmutuj na titanum bar i wstaw na aukcję.
@niematakiegologinu: Miałem maga transmuter master, czasami zamiast 1 titanium bar robił 2-5 więc czysty zysk. Przy kilkuset transmutacji miałem około 100 dodatkowych.
@lupaczkokosow: na każdym byłem 20 golda do przodu. niby niewiele, ale jak to liczyć w tysiącach sztuk to zysk był spory. Przed zakończeniem gry rozdałem jakieś 50k golda, zostało drugie tyle na kilku postaciach
Konto nie aktywne od kilku lat, skończyłem grać przed Cata. Prawie 9000 achievement points, 100+ mounts, 50+ tytułów, około 50k złota na postaciach. W tamtych czasach byłem top3 mag PVE w grze. Grałem na Agamaggan.
#worldofwarcraft
za ile? tam abonament trzeba placic jakis nie?
a lysego znasz?
i po ile jeden?
no dobra, ale jakas to mialo wartosc w zlotowkach:) za miliony golda na koncie nie kupisz sobie puszki coli w sklepie
tysiak przez 2 lata nolajfienia? no deal nie z tej ziemi;p