Aktywne Wpisy
Itslilianka +664
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
mAgnes91 +419
Mirki, musze się wygadać. Mieszkam w Polsce B gdzie o pracę ciężko dlatego też jest tutaj duzo #januszbiznesu. Z dniem 1.03 zostalam zatrudniona w nowo powstalym sklepie odzieżowym z dotacji z urzedu pracy (tzw prace interwencyjne) Oprócz mnie na tych samych zasadach zatrudnione były 2 dziewczyny + 2 stażystki. Przed otwarciem sklepu oczywiście rozkładanie towaru, mycie okien itd na tzw czarno. Z początku wszystko wydawało się w miarę ok aż do
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Według #ruskapropaganda własnie tego modelu użyli Ukraińcy do zestrzelenia samolotu.
http://www.sueddeutsche.de/politik/krieg-in-der-ukraine-mh-wurde-vom-boden-aus-abgeschossen-1.2386385
#ukraina #ukrainainfo #mh17
To chyba żadna nowość - wg danych technicznych ma pułap 7km
Z działka pokładowego nie, ale z np. R-60?
Pytanie jak było naprawdę, nadal nie upubliczniono czarnych skrzynek. Poczekajmy na zakończenie śledztwa.
@ItDoesntMatter: Gdybyś przeczytał to co upubliczniono to byś wiedział, że R-60 jest tak samo prawdopodobny jak działo jonowe. Eksplozja która wyrzuciła odłamki nastąpiła z przodu ponad kokpitem. R-60 uderzyłby w silnik. Jeżeli był to samolot to musiał wystrzelić rakietę z kierunku Rosji.
No i? Samolot mógł nadlatywać prostopadle do toru samolotu, podobnie jak rakieta. Nie koniecznie musiał lecieć w przeciwnym kierunku tzn. z terytorium separatystów.
Ja poczekam na wynik śledztwa ;)