Aktywne Wpisy

krytyk1205 +66
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca

Cinoski +14
źródło: temp_file2772860820754260571
Pobierz

error CS1624: The body of
PsychoMode.psychomod()' cannot be an iterator block becausevoid' is not an iterator interface typesprawa jest taka że pod void ontriggerenter chce wywołać funkcję psychomod() z dołu skryptu - wrzuciłem w osobną funkcję bo ma ona dużo odnośników do innych skryptów, przyśpiesza na pewien okres strzelanie, zwiększa wytrzymałość, itp. potem jest "yield return new waitforseconds (15f)", i wszystko wraca do poprzednich wartości - ambient+poświata trybu się wyłączają. No i do tego najpewniej jest ten odnośnik, tylko nie jestem pewny jak się pozbyć tego błędu :/ .
#gamedev #unity3d :/ .
@MichaelP: tutaj, to znaczy gdzie? Btw nie można yield w ontriggerenter. Musisz zrobić zawołanie z OnTriggerEnter do IEnumeratora w ktorym jest yield return new waitforseconds(x);
Naprawiłem to za pomocą invoke ( psychomod, 15f) i działa, ma małe problemy ale działa :> .
WaitForSecondsmożna używać gdzie się chce, pewnie chodzi o słowo kluczoweyieldktóre faktycznie można używać tylko w metodach zwracającychIEnumerable