Aktywne Wpisy
wilkCaly +123
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
WielkiNos +360
Jak wam się podobają stylówki lewaczek na pogrzeb Stuhra? Nawet przedwojenny chłop ze wsi, który z biedy głodował miał odświętną koszulę i buty na specjalne okazje. Lewak nie. Zamiast tego jest brak poszanowania czegokolwiek poza murzynami, żydami, islamistami czy ludźmi identyfikującymi się jako doniczka.
Myślałam, że jak Stuhr pluł na Polskę to dla lewaków wystarczający powód do szanowania go, ale widocznie nie. Bycie białym mężczyzną Polakiem bywa nieubłagane.
#modadamska #
Myślałam, że jak Stuhr pluł na Polskę to dla lewaków wystarczający powód do szanowania go, ale widocznie nie. Bycie białym mężczyzną Polakiem bywa nieubłagane.
#modadamska #
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link