m.....- konto usunięte 02.03.2015, 18:58:50 1 + Trochę późno, ale mam nadzieję, że się uda.Zapraszam cały zespół WykopFM na spotkanie na naszym radiowym teamspeaku, dzisiaj o 21.30Mamy parę bardziej lub mniej ważnych tematów do omówienia :)Gdy kogoś nie będzie dostanie ode mnie e-maila ze skrótem informacji.Wołam całą ekipę:Panie przodem: @niedzwiedzica @Melisandre @tyna0Panowie: @beroslaw @bewuce @GetiZ @japer @LittleStranger @maxpawkas @Muaarthinos @sheleftme @soplowy @szare221.30 / ts3.wykopfm.plProszę również każdego z osobna zawołanego w tym wpisie o wysłanie mi na PW swojego adresu e-mail (nie dot. Filipa, którego adres już mam).#wykopfm
maxpawkas maxpawkas 02.03.2015, 19:04:13 5 + @arkham62: Okazało się, że przed wojną mieszkał tu jakiś żyd.
Muaarthinos Muaarthinos 02.03.2015, 19:52:03 0 + @max1m0-: Ja jestem w pracy, skończę najwcześniej o pierwszej w nocy :C
emdzi emdzi 02.03.2015, 21:32:20 via Android 1 + @max1m0-: hehe widzę ze ktoś wrócił chociaż się zapieral ze tego nie zrobi hehe hehe hehe hejPokaż spoilerPokaż spoiler
Zapraszam cały zespół WykopFM na spotkanie na naszym radiowym teamspeaku, dzisiaj o 21.30
Mamy parę bardziej lub mniej ważnych tematów do omówienia :)
Gdy kogoś nie będzie dostanie ode mnie e-maila ze skrótem informacji.
Wołam całą ekipę:
Panie przodem: @niedzwiedzica @Melisandre @tyna0
Panowie: @beroslaw @bewuce @GetiZ @japer @LittleStranger @maxpawkas @Muaarthinos @sheleftme @soplowy @szare2
21.30 / ts3.wykopfm.pl
Proszę również każdego z osobna zawołanego w tym wpisie o wysłanie mi na PW swojego adresu e-mail (nie dot. Filipa, którego adres już mam).
#wykopfm