Czy internet #lte w #plus w Warszawie (wybitny zasięg) jest dla mnie sensowną alternatywą dla #neostrada (umowa do 10mbit, obecnie down 1,6mbit, up 0,9 mbit)? Już mnie #!$%@? od tej prędkości bierze. #internet
@Kacc: Jak się przegina w godzinach szczytu to ucinają, ale i tak do 2 mbps czyli więcej niż masz teraz :)
Mi pierwszy raz dali lejek w lutym po 280 GB, w wcześniejszych miesiącach pobierałem i więcej i nie było lejka, teraz za dużo pobierałem w godzinach szczytu. A tak leci mi 30/10, a po kablu mam maks 1 mbps też z neo więc znam ból.
@ElCidX: kolego, a masz router z playa czy załatwiałeś sobie na własną rękę? Bo widzę, że tu prawie 900 złota za router wychodzi przy umowie na 24 miesiące
@Kacc: W jakiś gęstych zabudowaniach mieszkasz? Dużo ludzi w okolicy? Z lte może być problem, że przeciążony. Pewnie że oddzielnie, nigdy nie opłaca się brać od operatora. Modem E3272 router 1043ND do tego antena cybertecha 15 dBm, bez anteny miałem 15/5 (mieszkam na wsi)
#internet
@katinka: może zostawię sobie neo na zapas przy wykorzystanym transferze lte #ktobogatemuzabroni
Lepiej wybierz playa, jest oferta na kartę na lte i 3g razem, albo abonamenty do koloru do wyboru.
Mi pierwszy raz dali lejek w lutym po 280 GB, w wcześniejszych miesiącach pobierałem i więcej i nie było lejka, teraz za dużo pobierałem w godzinach szczytu.
A tak leci mi 30/10, a po kablu mam maks 1 mbps też z neo więc znam ból.
Pewnie że oddzielnie, nigdy nie opłaca się brać od operatora.
Modem E3272 router 1043ND do tego antena cybertecha 15 dBm, bez anteny miałem 15/5 (mieszkam na wsi)