Wpis z mikrobloga

Call of Duty: Advanced Warfare

Zajebista gra ( ͡° ͜ʖ ͡°) a kto hejtuje niech się chowa, to był najlepszy CoD od czasów Black Ops II i Modern Warfare 2. Na plus egzo, mechy, walki z minibossami typu AST, nowe granaty, Kevin Spacey i świetnie zrealizowane przerywniki filmowe. Na minus fabuła która od pierwszych momentów jest do przewidzenia ale to tylko dodatek do serii której każda część ostatnio wydaje się być interaktywną wersją któregoś z filmów Michaela Baya. Miała wszystko co w Call of Duty lubię i to w najlepszym możliwym wydaniu, generalnie bawiłem się świetnie więc mocne 8/10 ode mnie.

#rokgier
s.....r - Call of Duty: Advanced Warfare

Zajebista gra ( ͡° ͜ʖ ͡°) a kto hejtuje n...

źródło: comment_mDIkUht9uFpezgu5Qi2wNyV0wN8SThGt.jpg

Pobierz
  • 5
@super: No wygląda, ma ładne te momenty, szczególnie wstawki jak czyjaś morda jest blisko i np. kevin spacy coś mówi, to zrobili fajnie, aczkolwiek właśnie zauważyłem pewną zależność. Wstawki "reżyserowane" na silniku wyglądają świetnie ale jak przechodzi do zwykłej rozgrywki to gra jakby traciła ten impet graficzny. Podobny efekt odczuwałem w serii Uncharted. CoD AW ukończyłem na laptopie i przyznam, że pomijając, że trzeba mieć koniecznie min. 6Gb to nieźle ją
@liqui6: co do cutscenek... zastanawiam się na ile to były wstawki z silnika gry a na ile filmy nagrane z udziałem prawdziwych aktorów - spójrz tylko na podobieństwo aktorów do postaci którym podkładają głosy, nie dotyczy to tylko Ironsa czy Mitchella