Aktywne Wpisy
3x32 +35
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
wieszjo +19
#!$%@? Leverkusen, kupon mi nie wejdzie... OCZYWIŚCIE MUSZĄ PRZEGRAĆ PIERWSZY RAZ OD 60 MECZY AKURAT JAK JA POSTAWIŁEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
#lublin #zamki #architektura
Zamknij się.
@Dimetyloamina: @TheByderz: 2 tygodnie temu byłem po raz pierwszy w Lublinie i pozytywnie mnie to miasto zaskoczyło. Macie na prawdę wiele pięknych starych zabytków.
Gdyby tylko poprawić nieco infrastrukturę miejską to będziecie w czołówce miast polski pod względem uroku :) (w mojej opinii i tak jesteście w pierwszej piątce)
Po tym jak wysiadłem na dworcu PKS myślałem że dojechałem do Mińska na Białorusi - ilość "marszrut" przeraża (nie to że mam coś do Mińska który to podobno pod względem architektury socrealistycznej jest w samej czołówce (nie mylić z wielką płytą. Mowa o budynkach w stylu warszawskiego MDMu czy krakowskiej Nowej Huty)).
Wracając do Lublina: Zaniedbania i prowizorka na dworcu odstrasza, zaś widok z dołu na zamek
Ponadto widok z baszty na Śródmieście też jest całkiem całkiem.
nie, Dęblin jest bardziej w strone Warszawy