Wpis z mikrobloga

@szymon_jude: mów co chcesz :p

@Dimetyloamina: @TheByderz: 2 tygodnie temu byłem po raz pierwszy w Lublinie i pozytywnie mnie to miasto zaskoczyło. Macie na prawdę wiele pięknych starych zabytków.
Gdyby tylko poprawić nieco infrastrukturę miejską to będziecie w czołówce miast polski pod względem uroku :) (w mojej opinii i tak jesteście w pierwszej piątce)
  • Odpowiedz
@szymon_jude: Mi się podoba.
Po tym jak wysiadłem na dworcu PKS myślałem że dojechałem do Mińska na Białorusi - ilość "marszrut" przeraża (nie to że mam coś do Mińska który to podobno pod względem architektury socrealistycznej jest w samej czołówce (nie mylić z wielką płytą. Mowa o budynkach w stylu warszawskiego MDMu czy krakowskiej Nowej Huty)).
Wracając do Lublina: Zaniedbania i prowizorka na dworcu odstrasza, zaś widok z dołu na zamek
  • Odpowiedz
@hsvduivbsh: @szymon_jude: było kilkanascie propozycji zeby postawic tam #!$%@? dworzec jakiego nie ma w europie (a przy okazji centrum handlowe) ale ratusz sie nie zgodził mimo ze byly na serio grube hajsy do wziecia + remont dworca w gratisie, w koncu ktos się #!$%@?ł, wykupił ogródki działkowe po przeciwnej stronie ronda, wkopał się na 5 pięter w dół, osuszył teren i wkopał pale, i postawił centrum handlowe (otwarcie na poczatku
  • Odpowiedz