Aktywne Wpisy
Saddam_Husajn +76
Co mi się wyświetliło na #facebook teraz ( ಠ_ಠ)
Najbardziej puszczalska laska z mojego roku na studiach, która miała spokojnie kilkadziesiąt kolesi zaliczonych, która potrafiła w klubie zaciągnąć ochroniarza do kantorka i mu oblodzić wyszła właśnie za mąż.
Przepiękne fotki ze ślubu. Gość zwykły, przeciętny z wyglądu. W takich nie gustowała wcześniej nigdy. Programista middle developer robiący dla jakiejś amerykańskiej firmy, ale mieszkający w Polsce. Na 100% nie ma
Najbardziej puszczalska laska z mojego roku na studiach, która miała spokojnie kilkadziesiąt kolesi zaliczonych, która potrafiła w klubie zaciągnąć ochroniarza do kantorka i mu oblodzić wyszła właśnie za mąż.
Przepiękne fotki ze ślubu. Gość zwykły, przeciętny z wyglądu. W takich nie gustowała wcześniej nigdy. Programista middle developer robiący dla jakiejś amerykańskiej firmy, ale mieszkający w Polsce. Na 100% nie ma
Mefedronka +19
Budyń z marchewką
Składniki na oko :)))
- dwie marchewki (jedna potężna, druga mniejsza)
- malutka pietrunia
- dwie szklanki mleka i pół szklanki mleka na potem
- dwie łyżki mąki ziemniaczanej
1. Sobie pokroisz wszystko ładnie w kostkę i wrzucisz do mleka. Ja nie mam garnka, więc gotuję na patelni.
2. Gotujesz tak te warzywa w mleku, do miękkości, co jakiś czas zaglądasz, bo nie masz co robić.
3. Potem sobie
Składniki na oko :)))
- dwie marchewki (jedna potężna, druga mniejsza)
- malutka pietrunia
- dwie szklanki mleka i pół szklanki mleka na potem
- dwie łyżki mąki ziemniaczanej
1. Sobie pokroisz wszystko ładnie w kostkę i wrzucisz do mleka. Ja nie mam garnka, więc gotuję na patelni.
2. Gotujesz tak te warzywa w mleku, do miękkości, co jakiś czas zaglądasz, bo nie masz co robić.
3. Potem sobie
- Karol Bedorf rozmawiał z Mariuszem Pudzianowskim na temat ich ewentualnego pojedynku. - Jeśli chcesz tej walki, możemy walczyć, jeśli nie, nie będę namawiał i wyzywał na pojedynek - wyjawił Bedorf, który dodał, że Pudzian sam musi stwierdzić, czy jest na to gotowy
- W ciągu dwóch tygodni poznamy rywala Pudziana. Będzie to rywal z zagranicy, z przyzwoitym rekordem
- Pudzianowski chciał walczyć na KSW z Timem Silvią (przegrał z nim kiedyś w USA). - Kiedy dowiedziałem się, że waży ponad 160 kg stwierdziłem, że to nie ma sensu, a szoda - stwierdził Pudzian
KSW 30 - wyniki
- To nie jest łatwe, gdy walczy się w kraju swojej przeciwniczki. Nie zgadzam się z werdyktem sędziów. Wygrałam pierwszą i trzecią rundę - mówi Kalindra Faria o porażce z Karoliną Kowalkiewicz
- Jestem fighterem i będę się #!$%@?ł z kim trzeba - powiedział Michał Włodarek na temat kolejnego rywala. Przyznał później, że podczas starcia za bardzo się napalił, za bardzo chciał
- Aslambek Saidov tym razem zrzucając wagę, zrezygnował z sauny. Ma z nią złe wspomnienia, bo przed jedną z wcześniejszych walk bardzo się poparzył. Na KSW 30 stoczył rewanżnowy pojedynek z Rafałem Moksem, ponownie wygrywając na punkty
- Ciosy Czeczena sprawiły, że Moks często podczas walki musiał wydmuchiwać nos. Saidov nie atakował wtedy rywala. - To było normalne sportowe zachowanie - wyjaśnia
- Po zakończeniu walki podszedł do Moksa i powiedział - i tak jesteśmy kolegami
- Przyjechałem do Europy pokazać trochę brazylijskiego jiu-jitsu mówi Kleber Koiker Erbst. Japończyk o brazylijskich korzeniach poddał Anzora Azhieva. Była to jego pierwsza walka poza Azją. Kontrakt Erbsta z KSW obowiązuje na jeszcze jedną walkę
- Borys Mańkowski dwa tygodnie przed walką był ciężko chory i zastanawiał się nad zrezygnowaniem z walki. Namawiał go do tego trener. Walka miała miejsce w jego rodzinnym Poznaniu i zawodnik nie chciał sprawić kibicom zawodu. Nie pamięta kiedy był tak zmęczony, jak na koniec zwycięskiego starcia
- Mańkowski planuje teraz operację nosa, a konkretniej wyprostowanie przegrody. Obecnie istnieje podejrzenie, że przez skrzywiony nos pobiera mniej tlenu, co może negatywnie odbijać się na kondycji
- Początkowo Michał Materla na KSW 31 miał walczyć z Brettem Cooperem. Ostatecznie w walce wieczoru zmierzy się z Tomaszem Drwalem (Kapitalne starcie)
- Maciej Jewtuszko zwakuje mistrzowski pas wagi lekkiej i będzie walczył w kategorii do 77 kg. Dotychczas musiał zrzucać sporo kilogramów. Normalnie waży w okolicach 90kg, czyli musiał zbijać 20kg
#mma #ksw #poznan
Jeśli spodobał Ci się wpis - zapraszam do śledzenia tagu "kacik"
@kacikpro: nie pomieszałeś tu czegoś?
@kacikpro: Kto to? Na pewno, bo nic nie mogę znaleźć w google pod tym terminem...