Aktywne Wpisy
pan_dudzian +147
Andrzej_Buzdygan +478
Sklep Adidas, modelka prezentująca bluzę polskiej kadry olimpijskiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni chyba na twitterze lub na wypoku siedzą i robią to specjalnie, żebyśmy podkręcali im ruch na stronie.
#przypadkowymurzyn
Oni chyba na twitterze lub na wypoku siedzą i robią to specjalnie, żebyśmy podkręcali im ruch na stronie.
#przypadkowymurzyn
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Loloman: @Manny_Ribera: Tylko udowadniają że Korwiniści są hipokrytami, bo na grupach facebookowych i na forach prześcigacie się (korwinokuce) w sposobach na wyłudzanie podpisów kłamiąc czego dotyczy dana lista, nawet na mirko ktoś wrzucił screena z takim poste to prześcigaliście się w sposobach jak to zrobić, a teraz najeżdżacie na kolesia że oszust i kantuje Ojczyznę. Patrioci, psia ich mać.
Pokazujecie tylko że "nowa" siła na polskiej scenie politycznej jest tak samo zakłamana, skłonna do oszustw i fałszywa jak cała sztafeta poprzednich, nie wiem jak naiwnym trzeba być żeby wierzyć w skłonność do stworzenia uczciwego państwa, skoro wybór władzy należy rozpocząć od oszustwa.
Nie popieram składania nieprawdziwych danych na listach i uważam to za karygodne. Ale jeszcze gorsza jest dwulicowość gimbusów #!$%@?ących jak bardzo rząd ich wyruchał na podatkach i jak za korwina będzie uczciwie.
Jestem prawakiem i nie wycierajcie sobie gęby "prawicowstwem" bo wasza wizja świata jest tak realna jak ta marksa.
Moim zdaniem to co głosi #krul to utopia, bo wolny dostęp do leków (w tym antybiotyków) spotęguje to co #!$%@?ą ci kretyni antyszczepionkowcy.
#jkm #korwin #gwardiakrula #wybory #4konserwy
http://www.wykop.pl/link/2286660/corka-korwin-mikkego-zlapana-na-kradziezy-news-dziennik-pl/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Loloman: To niech znajdzie cel do którego chce dążyć, bo na razie to może skonczyć się na tym że każdy bedzie mógł kupić antybiotyki jak chleb a podatki jakie były takie bedą
A co do antybiotyków - cóż, tutaj mam zdanie inne niż Korwin i uważam że jak szczepienia powinny być obowiązkowe, tak samo z antybiotykami. Zgodnie z twierdzeniem
@Loloman: Możliwe że o 0%, bo z takim kołowaniem sobie głosów większość osiągniecie za 4 pokolenia.
@Loloman: Ale to na Korwina mam głosować, czy na Ciebie?
Choć, z drugiej strony pisząc jakieś absurdalne rzeczy o 0% zmniejszeniu podatków w wizji Korwina, trzeba mieć coś lekko z głową... można się kłócić o:
- o ile się zmniejszą podatki (bo zmniejszą się na 100%).
- czy nie wzrosną mimo wszystko wydatki osób by pokryć to samo co dawało państwo (tak tutaj można dyskutować!!!).
Co nie zmieni faktu że
@Loloman: nie piszę o wizji bo w wizji ona ma ich usunięcie, piszę o tym co jest w stanie realnie zrobić.
Ale co ma dwulicowość (czym spowodowana?) do faktów i planu Korwina? Przecież to zdanie jest
Więc realnie Korwin nie zmniejszy podatków, ani nie zwiększy,
@Loloman: będziemy ich taniej kupować?