Wpis z mikrobloga

Jak myślicie, czy istnieją jeszcze kobiety które:
- mają swoje hobby, pasje
- interesują się pasjami swoich partnerów
- są ambitne (nie żyją ciągle na garnuszku faceta)
- wierzą w takie wartości jak szczerość, zaufanie, prostota przekazywania treści w komunikacji werbalnej
- są otwarte na ludzi, tolerancyjni (lubią poznawać koleżanki faceta ;) )
- lubią różne sposoby spędzania wolnego czasu (zaczynając - spacery, rower, poprzez - gry (komputerowe, bilard), na festiwalach, melanżach kończąc)
- są otware na nowe doznania wszelkiej maści, kulinarne, muzyczne, ale nie #!$%@? narkotyczne ani seksualne z 10 murzynami...
- nie są zaborcze, ani zazdrosne, ale też same nie zdradzają...
- interesują się uczuciami swojego faceta, ale także tym co lubi np. co mu sprawi frajdę jako prezent
- potrafią zająć się sobą i domem (sprzątnie, pranie, gotowanie)(tutaj naprawdę, uwierzcie -chyba tylko moja matka to potrafi...)
- dbają o swój wygląd i figurę (nie tylko tona szpachli), przywiązują wagę do wagi itd.
Jeśli jeszcze takie się ostały, to gdzie się ukrywają?
#pdk #pozdrodlakumatych #dziennazmiana #przemyslenia #pytanie #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tales: No jak to, a ja?!
trochę sparafrazuję:

w zamian oferuję to samo, skoro wymieniłem takie a nie inne cechy to znaczy, że sam taki jestem...wydaje się takie oczywiste...

( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pdk
  • Odpowiedz
@dabdanek: LOL to "jeszcze" mnie najbardziej rozbawiło. Podaj choć jeden przykład z przeszłości (rozumiem, że chodzi o powiedzmy połowę punktów na tak).

- Kochanie, co mam zrobić byś mi uwierzyła, że Zosia to tylko moja przyjaciółka?

• Odpowiedz