Mirki, co dziś się ze mną wydarzyło to ja nawet nie. Nie wiem co się stało, przeszedłem jakaś wewnętrzną przemianę? Tylko cholrra, dlaczego akurat teraz? Jestem od 10 miesięcy z dziewczyną, raz jest lepiej raz gorzej ale jest na prawdę ładna i nigdy się nie nudzimy. Jest mądra dziewczyną, mamy masę wspólnych tematów, jest ok, gdy była przy mnie czułem ze ją kocham, ale nawet jeśli coś tam myślałem o przyszłości z nią, to nie na poważnie. Prawda jest taka ze jest to moja pierwsza dziewczyna i mimo że jest zupełnie ok chciałem jeszcze trochę sobie z życia pokerzystać zanim się ustatkuje, mieć kilka innych kobiet, kilka zaliczyć. Dziś stało się coś dziwnego, bowiem po dwóch dniach razem (nie po raz pierwszy bo takie dnie i noce juz się zdarzały x razy) nie mogę teraz przestac o niej myśleć. W klatce piersiowej czuje fizyczny ucisk, w psychice cholerne myśli o tym jak bardzo mi zależy. Nigdy nie czułem takiej potrzeby bycia wylewnym. Nagle poczułem ze chciałbym mieć dziecko, rodzinę. Z nią. I nagle zniknęła chec na imprezy, dziewczyny. Mam niecałe 21 lat i nie wiem co się właśnie ze mną stało.
@DefektMuzgo: nie ustawiaj wszystkiego pod kobietę, bo jak się przyjedziesz to nie będziesz co miał ze sobą zrobić. Rzeczywiście najlepszy wiek zaczyna się. Powiem Ci tylko że jak się za młodu człowiek nie wybawi to później może mu #!$%@?ć szczególnie jak czujesz taką potrzebę z drugiej strony później możesz żałować utraconej kobiety i pluć sobie w brodę. Life is brutal ciężkie wybory przed Tobą. Powodzenia mirku!
Jestem od 10 miesięcy z dziewczyną, raz jest lepiej raz gorzej ale jest na prawdę ładna i nigdy się nie nudzimy. Jest mądra dziewczyną, mamy masę wspólnych tematów, jest ok, gdy była przy mnie czułem ze ją kocham, ale nawet jeśli coś tam myślałem o przyszłości z nią, to nie na poważnie. Prawda jest taka ze jest to moja pierwsza dziewczyna i mimo że jest zupełnie ok chciałem jeszcze trochę sobie z życia pokerzystać zanim się ustatkuje, mieć kilka innych kobiet, kilka zaliczyć. Dziś stało się coś dziwnego, bowiem po dwóch dniach razem (nie po raz pierwszy bo takie dnie i noce juz się zdarzały x razy) nie mogę teraz przestac o niej myśleć. W klatce piersiowej czuje fizyczny ucisk, w psychice cholerne myśli o tym jak bardzo mi zależy. Nigdy nie czułem takiej potrzeby bycia wylewnym. Nagle poczułem ze chciałbym mieć dziecko, rodzinę. Z nią. I nagle zniknęła chec na imprezy, dziewczyny. Mam niecałe 21 lat i nie wiem co się właśnie ze mną stało.
Tl;dr
#niewiemjaktotagowac