Wpis z mikrobloga

Z tego co wiem, jeśli ukończyłeś kurs to jest on nadal ważny. Teraz musisz iść i zapisać się na egzamin (możliwe, że tylko na praktyczny). Aby to zrobić musisz iść do ośrodka szkolenia w którym brałeś kurs i wziąć zaświadczenie o zakończeniu tego kursu. Przy okazji odwiedzin dowiesz się szczegółów. :)
@misiek12394: Nie wiem po czym wywnioskowales, ze chodzi mi o kat. A1. Chodziło mi o kat. A. Nie okresliles sie kiedy zdawales pierwszy egzamin, to nie dziw sie, ze ludzie głupieją czytając Twoje wypociny.

Wystarczyłoby przedzwinic do ośrodka szkolenia kierowcow, gdzie odbywales kurs to by Ci wszystko jasno wyjasnili.

Jezeli rozpoczales kurs przed zmianami to obowiazuje Cie zasada zdawania przed zmienami jezeli chodzi o wiek.
@trueno2: > Jezeli rozpoczales kurs przed zmianami to obowiazuje Cie zasada zdawania przed zmienami jezeli chodzi o wiek.

Niekoniecznie. Kolega robił kurs na A i zdał na A. Ale zdawał też na samochód i uznał, że poczeka z wyrobieniem na obydwie kategorie. B zdał po zmianach (bo mu za 1 razem nie wyszło) i ma wpisane A2, bo podobno nie spełniał wymogu wieku na A.