Wpis z mikrobloga

#bukmacherka
Borussia Dortmund - Mainz
Remis - zwrot : Borussia D. (Kurs: 1,10)

De Graafschap - MVV Maastricht
Remis - zwrot : De Graafschap (Kurs: 1,16)

AZ - PSV Eindhoven
Remis - zwrot : PSV Eindhoven (Kurs: 1,45)

Marsylia - Reims
Remis - zwrot : Marsylia (Kurs: 1,10)

Strasbourg - Colmar
Remis - zwrot : Strasbourg (Kurs: 1,38)

Zawisza Bydgoszcz - Górnik Łęczna
Remis - zwrot : Górnik Łęczna (Kurs: 1,90)

Lechia Gdańsk - Wisła Kraków
Remis - zwrot : Wisła Kraków (Kurs: 2,20)
  • 7
@sonix111: Nie wymienili 3/4 składu tylko mniej niż 1/2 (5 zawodników) a to mniej niż przed początkiem sezonu :D
Sami piłkarze wypowiadają się, że czują że wszystko zaczyna prawidłowo pracować. Doświadczeni gracze w obronie powinni w większości meczów grać na zero z tyłu.
Granie w jakimkolwiek kuponie na Wisłę jest głupotą, tymbardziej, że mają problemy kadrowe, a do bramki wchodzi Miśkiewicz, gdzie cały czas grał Buchalik.
@krzysssi33k: Nie wiem czy wygra, wiem, że nie przegra :) Co do twojego opisu jedności w drużynie, to przed początkiem sezonu też tak mówili, a wyszło jak wyszło :) Wydaje mi się, że Wisła jest zgrana, nie ma kontuzji, Buchalik zdrowy i jedzie na mecz więc może zagra, co z tego że wąska ławka, to jest jeden mecz, nie cała runda, wąska kadra będzie wadzić później, a do tego czasu Wisła
@w1Lku: przecież ja nikogo do niczego nie zmuszam, po prostu pisze co sam postawiłem i tyle, nie daje losowych typów staram się większość w jakiś sposób analizować. Zdaję sobie sprawę, że Lechia się wzmocniła, ale to jest wielka niewiadoma, Wisła natomiast nie zmieniła się w żaden sposób, Wiślacy lubią grać w Gdańsku i uważam, że wygrają ten mecz, tyle z mojej strony