Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie mam już pojęcia co robić... 27 lat na karku, z różowa poznaliśmy się w szkole i jesteśmy w związku już 9 lat, mieszkamy razem od 7.
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Wyniki po 3 tygodniach :
Pomiar startowy:
Obwód pasa na pępku 113 cm
Obwód uda 66 cm
Waga 114 kg
Wzrost 178 cm
Dzień 22 - wyniki :
Obwód pasa na pępku 108 cm
Obwód uda 64 cm
Waga 107,9 kg
Zmiana ostatni tydzień : -1,1 kg
Zmiana przedostatni tydzień : -1,5 kg
Zmiana łącznie od początku : -6,1 kg
I jabłko na śniadanie.
@pneumokok: sporadycznie, raz w tygodniu squash jak narazie ale moze cos wrzuce w kolejnych miesiacach.
@drhipis: nie licze kalorii tylko ograniczam porcje i staram sie jesc w miare zdrowe rzeczy i unikac smieciowego zarcia. Ot cała filozofia.
No i pytanie, czy się ruszasz? Cardio to protip. Bez tego odchudzanie jest trochę jak pływanie bez zanurzenia głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)