Wpis z mikrobloga

#fotodieta #odchudzajsiezwykopem #dieta

Wyniki po 3 tygodniach :

Pomiar startowy:
Obwód pasa na pępku 113 cm
Obwód uda 66 cm
Waga 114 kg
Wzrost 178 cm

Dzień 22 - wyniki :
Obwód pasa na pępku 108 cm
Obwód uda 64 cm
Waga 107,9 kg
Zmiana ostatni tydzień : -1,1 kg
Zmiana przedostatni tydzień : -1,5 kg
Zmiana łącznie od początku : -6,1 kg

I jabłko na śniadanie.
FotoDieta - #fotodieta #odchudzajsiezwykopem #dieta 

Wyniki po 3 tygodniach :

P...

źródło: comment_4Hes4ZgQvGeLzit6FleUGMfgGlQ4do1G.jpg

Pobierz
  • 11
@FotoDieta: ale że diety <2000kcal to gunwo to Ty wiesz? Nawet jak zejdzie masa to albo wróci albo uposledzi. Jedz normalnie z redukowanym Carbo, i godzina cardio w 60% hrmax. dziennie. Ewentualnie jak nie masz mięśni wiele, to dokladaj coś siłowego żeby więcej miecha było do wykarmienia. Więcej i szybciej tak spalisz. A na pewno zdrowiej i madrzej.
  • 0
@ppmm: woda zeszla w pierwszym tygodniu bo bylo -3,5. Tempo na pewno spadnie do 1-2 kg na miesiac i taki tez byl plan od poczatku. Moze nawet sobie stac, co to zmienia?

@pneumokok: sporadycznie, raz w tygodniu squash jak narazie ale moze cos wrzuce w kolejnych miesiacach.

@drhipis: nie licze kalorii tylko ograniczam porcje i staram sie jesc w miare zdrowe rzeczy i unikac smieciowego zarcia. Ot cała filozofia.
@FotoDieta: ale jedzenie mniej to jedno, a madrzej to drugie. Jabłko na śniadanie to słabo. Chyba ze obok był np jogurt z otrebami, kanapka z pełnego chleba albo coś innego.
No i pytanie, czy się ruszasz? Cardio to protip. Bez tego odchudzanie jest trochę jak pływanie bez zanurzenia głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FotoDieta: zgadzam sie z poprzednimi komentarzami. Polecam rowniez zglosic sie do dietetyka. Ja tak zrobilem, nie stracilem moze duzo narazie, okolo 3kg w miesiacu(duzo mniej waze), ale jem normalnie a nawet wiecej niz wczesniej. Szczegolnie sniadanie jest ogromne i ledwo daje rade. Chodzi o to aby jesc regularnie i unikac coli, fastfoodow oraz na kolacje jesc malo nie na sniadanie. Polecam tez cwiczenia, ja zapieprzam ok 5 dni w tygodniu :)
@FotoDieta: założenia masz całkiem realne. Piszę tylko że jak waga zacznie stać to Cie to może zniechęcić do diety. Dlatego myślę że nie ma sensu ważyć się częściej niż co 2 tygodnie. I popracuj nad dietą bo samo jabłko na śniadanie to za mało.