Aktywne Wpisy
Kiedys_Mialem_Fejm +1101
Czemu kuce nie wyśmiewają i nie szydzą z pisowskiego marszu tak jak robili to za każdym razem kiedy były organizowane marsze antypis? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazkonfederacji #bekazprawakow
#bekazkonfederacji #bekazprawakow
paincreator +895
Hej Mirki i Mirabelki.
Wracam z #rozdajo
Z osób plusujacych ten wpis wylosuję dwie osoby które zgarną po słoiku miodu o którym mowa poniżej.
Tym razem nowość w mojej pasiece.
Postanowiłem zgodnie z między innymi waszymi sugestiami zacząć kremowac miód.
Do maszyny wpierw trafił wielokwiat wczesnowiosenny ale żeby nie było nudno postanowiłem zrobić go z dodatkami.
I tak w pierwszej partii mam miody z dodatkiem borówki , maliny oraz
Alg morskich =)
Wracam z #rozdajo
Z osób plusujacych ten wpis wylosuję dwie osoby które zgarną po słoiku miodu o którym mowa poniżej.
Tym razem nowość w mojej pasiece.
Postanowiłem zgodnie z między innymi waszymi sugestiami zacząć kremowac miód.
Do maszyny wpierw trafił wielokwiat wczesnowiosenny ale żeby nie było nudno postanowiłem zrobić go z dodatkami.
I tak w pierwszej partii mam miody z dodatkiem borówki , maliny oraz
Alg morskich =)
#niepopularnaopinia
Lubię sobie czasem wrócić do smarkiego, ale tylko dlatego że był bezczelem. Poza tym gdzie rapsy a gdzie rock, dwa światy.
Komentarz usunięty przez moderatora
przesluchaj wszystkie płyty i wtedy zweryfikuj swoją opinię ;-)
"Spięty" tworzy świetne teksty.
Tak czy inaczej każdy może mieć swoje zdanie, a Powstanie Warszawskie to bardzo dobry album
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Pomijając już moją opinię o happysad, takie wpisy zawsze kończą się wymienieniem w komentarzach większości zespołów, bo zawsze ktoś kogoś nie lubi. A im bardziej jakiś wykonawca jest wyrazisty, tym więcej znajduje hejterów. No i jeszcze zapomniałem, że to tak modnie i alternatywnie jest pluć na autorytety. Weź dowolną listę najbardziej poważanych polskich wykonawców rockowych, sprzedających najwięcej płyt na przestrzeni
@jamtojest: bezsprzecznie zespół ten jest przehajpowany. A co do bitlesów - byli oni marni, ale mieli dobry PR, tyle.