Wpis z mikrobloga

@ArquesMartin: @Plaski87: Proszę bardzo :) byłem na żywo, przy 2:1 zamknąłem ale plułem sobie w brodę, wiedziałem że będzie Gattcie ciężko. Od rana za mną chodził czysty win Rekordu po 6,50 ...

Swoją drogą dopiero wróciłem, sędziowie potrafią bardzo wolno protokoły wypisywać, a to moja praca w sumie..
  • Odpowiedz
@ArquesMartin: @Plaski87: Swoją drogą - kolejka cudów i obstawiając dzisiejszych wygranych można by stawkę pomnożyć przez... ja wiem... 100? Mogę podawać typy futsalu PL co kolejkę, ale w dużej mierze oparte na tym, co widzę w meczach drużyn na parkietach Gatty, czyli niby sporo, ale ryzyko jest. Niemniej, trafiłbym dziś porażkę Pogoni Szczecin, Chojnic i Pniew. O meczu Wisły Kraków nie muszę wspominać bo to groszowe sprawy. Na
  • Odpowiedz
@ArquesMartin: Teraz przerwa na Puchar Polski, Gatta w Final Four to będzie formalność, bo drabinka bardzo łatwa. Ciężkie ekipy dopiero w meczach pucharowych, nie wiem czy się da obstawiać Halowy Puchar Polski, przewidywany finał to Gatta - Wisła Kraków, czyli nomen omen największy rywal w lidze. Ale 2 dni przed kolejką coś tam naskrobę. Dzisiejszy mecz to w ogóle huśtawka nastrojów była, szczególnie tam gdzie siedzę :)
  • Odpowiedz