Wpis z mikrobloga

właśnie odkryłem, że 3 dni temu #amazon jebnął mi z karty 79 funtów za Amazon Prime, chociaż nigdy tego nie zamawiałem, ani nawet nie jest to aktywne na moim koncie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak mogłem być tak głupi i zapisać tam dane swojej karty?
  • 8
  • Odpowiedz
@I_try_to_talk_to_you: raczej zwracam uwagę na takie rzeczy, choć nie przeczę, że mogłem czegoś nie zauważyć... oczywiście właśnie czatuję z konsultantem, ale panienka mówi, że na żadnym z kont o moim imieniu i nazwisku (niby jest ich 5) Prime nie jest aktywny i ona w sumie sama nie wie co to za transakcja i nie może pozyskać żadnych informacji z działu rachunków czy czegoś takiego ;_; ogólnie szykuje się chyba ciężka
  • Odpowiedz
@I_try_to_talk_to_you: #!$%@?, wszedłem teraz na amazon.co.uk i faktycznie mam subskrypcję od 23 grudnia z zastrzeżeniem, że 22 stycznia zostanę obciążony kwotą 79 funtów... co ja głupi narobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@I_try_to_talk_to_you: As requested, your Amazon Prime membership has been cancelled. Since you haven't used your Prime membership benefits, you'll get a full refund of £79.00.
ale kretyn ze mnie, normalnie mogłem to anulować jeśli nie używałem XD
  • Odpowiedz